“Taoline pikk lavakeel lisab kontsert-showle palju uusi võimalusi,” kommenteeris ürituse avalike suhete juht Reno Hekkonens. “See on oluline uuendus, mis avardab artistide esinemisvõimalusi ja muudab telepildi märksa huvitavamaks,” lisas Hekkonens, kelle sõnul pole nii pikka lavakeelt kasutanud isegi Eestit väisanud nimekad maailmastaarid.

Selleaastase gala kontseptsiooni on toodud ka teisi olulisi muudatusi. Erineva stiili ja muusikatempoga artistide showdeks seatakse unikaalsed lavaseaded, mis loovad erinevad esinemiskeskkonnad igale artistile.

Neljapäeval jagatakse välja tunnustused 15 kategoorias meie parimatele artistidele. Suurejoonelist galakontserti Nokia Kontserdimajas juhivad Maarja-Liis Ilus ja Tanel Padar. Laval esinevad Ott Lepland, Lenna, Koit Toome, The Sun, Ultima Thule, Metsatöll, Zetod, Liisi Koikson jt. Esmakordselt astub külalisesinejana eesti publiku ette skandinaavia juhtivamaid rokkbände Sunrise Avenue.

Showle müüakse piiratud arv pileteid neile, kes tahavad eksklusiivset galat kohapeal jälgida. Piletid on müügil Piletilevis ja Ticketpros hinnaga 12,50-20 EUR.