Alisa oli juba ammu tänavuse “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” üheks favoriidiks, kellele tuhanded televaatajad igal neljapäeva õhtul kaasa elasid. Paljud aga ei teadnud, et noorel sensitiivil on ka tumedam pool, mille tõttu tuli mõneks ajaks saate võtted katkestada.

Septembri alguses said saatetegijad ootamatult teada, et Alisa üritas endalt elu võtta. Alisa ema leidis oma peaaegu verest tühjaks jooksud tütre läbi lõigatud veenidega vannist, kuid tänu kiirele reageerimisele suudeti ta elu siiski päästa. Kuna noor sensitiiv pidi pärast juhtunut ligi kaks nädalat arstide hoole all viibima, jäid “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” võtted pooleli. Saade oleks pidanud purki saama juba kaks kuud tagasi, kuid võtetesse tehti pikk paus, sest saatemeeskonnal oli lootus, et tuleproovi suur favoriit tuleb sellest siiski välja.

Eile õhtul pärjati “Eesti parim selgeltnägija 2017” ja 5000 € võitjaks pidulikult tume nõid Alisa, kes võitis rahvahääletuse tulemusena ülekaalukalt — 89% telefonikõnedest tuli just talle. Noor sensitiiv pole ikka veel võidust toibunud, ega tea, mida ta nüüd edaspidi tegema hakkab. “Ma ei mõtle väga kaugele, sest siis tulevad mulle jälle sünged mõtted pähe. Üritan nüüd kaugesse tulevikku mitte väga mõelda. Elan umbes nädal korraga,” sõnas Alisa TV3 “Seitsmestele” antud intervjuus.

Millised tunded teda pärast suurt tunnustust valdavad ja kuidas tuleb naine toime kriitikaga — saad teada videost!