Peaesineja Russian Circles on post-metal maailmas tipptegijate seas. Ameerika kolmeliikmelisel instrumentaalsel metal-bändil tuli eelmise aasta lõpus välja ka uus kauamängiv “Empros”, mis on kriitikute poolt üheselt tunnistatud nende seni parimaks albumiks. 2004. aastal Chicagos kokku tulnud trio on seni andnud välja neli plaati ning tuuritanud oma karjääri jooksul selliste nimedega koos nagu Tool, ISIS, Pelican, Red Sparowes, Boris, Minus The Bear, Daughters ja teised. Eestit külastatakse esimest korda.

Lisaks Russian Circles'ile leidub festivali programmis veel mitu bändi, kellega koos tuur on ette võetud. Deafheaven Ameerikast on viimasel ajal esile kerkinud kui transtsedentaalse black metali üks huvitavamaid esindajaid, Wolves Like Us on tõusev Norra bänd, mis hoiab elus häid rock-i traditsioone, segades sinna sisse nii raskemaid kui ka meloodilisi noote ning Junius Bostonist on ehk selle õhtu kõige post-rockilikum bänd. Meie regiooni esindab Soundarcade Lätist, kellel ilmus samuti äsja uus kauamängiv.

Pileti hinnaks on 25 EUR eelmüügist ja 29 EUR ukselt. Eelmüügipiletid on saadaval Tapperis, Standford Musicus, Woodstockis ja Tartus Meccas.

Uksed avatakse kell 19.00

Vaata Russian Circles'i esinemist!