Eleryn naljatleb, et jah, ta plaanibki üle ühe saate võitma hakata, ent tõsisemal toonil rääkides tõdeb: "Ma ei oska midagi ennustada. Ma ei osanud seda absoluutselt võitu arvata, see oli väga üllatav minu jaoks."

Saalis elas rahvas Eleryni etteastele hoogsalt kaasa, ent millisele muusikale ta ise sellise entusiasmiga kaasa elab? "Ise teen poppmuusikat ja mulle väga meeldib soul ja estraadimuusika ka. Kantriarmastaja ma ei ole."

Kolmandat korda grimmiruumist kellegi teisena väljudes tõdeb ta, et seal tehakse head tööd ja midagi ülikeerukat ega ebamugavat grimmis ei ole. "Parukas veidi sügeleb ja läätsed veidi kuivavad, aga need on pisiasjad, mis siin virrvarris ei sega, teen oma asja."

Ta kirjeldab, et senikehastatud tegelased on kõik olnud kolm erinevat artisti, mis panevad võimekuse proovile ja kombivad, milleks inimene suuteline on. "Siin tuleb mugavusest välja tulla ja ega ma ju lõpuni ei tea, kas see välja tuleb. Annad endast parima."

Järgmisel korral Heartiks kehastudes ei oska ta arvata, kas teda saadab edu või edutus, sest rokk pole üldse tema teema.