Näitusel on kunstniku plakateid ja märgiloomingut aastatest 1986 - 2012. Autori sõnul sündis kollektsioon arhiivi korrastamisel, mil ta nägi olulist spetsiifilist vahet erinevatel ajajärkudel ning erinevate tehniliste võimaluste juures sündinud visuaalidel. Veelgi olulisemaks peab ta asjaolu, et iga õnnestunud lahenduse taga on hulk pühendunud inimesi.

Marko Kekishev on sündinud 1963. aastal. 1986 lõpetas ta Eesti Kunstiakadeemia disainerina. 1991 oli Kekishev eesti esimese tänapäevase reklaamifirma Kolm Karu üks loojatest. Hetkel töötab kunstnik oma stuudios Siirup disainerina. Lisaks on ta olnud õppejõuks Eesti Kunstiakadeemias ning Tartu Kõrgema Kunstikooli meedia- ja reklaamiosakonna professor. Viimased 10 aastat on Kekishev olnud Haapsalu Graafilise Disaini Festivali organisaator. Kunstinäitustel on Kekishev osalenud alates 1984, alustades plakati, akvarelli, joonistuse ja vabagraafikaga. Kümmekond aasta hiljem kujunes näituste põhiloominguks reklaam, plakat ja tarbegraafika. Samuti on ta teinud mitmeid eesti postmarke. Tema suuremad tunnustused: 2003 Kiievi rahvusvahelise reklaamifestivali logo kategooria peapreemia; Moskva rahvusvahelise graafilise disaini fesivali ”Golden Bee 7” laureaat 2006; ADC*E "Eesti Disainiauhind 2011", kategoorias Graafiline identiteet – kuldauhind; Eesti Kultuurkapitali kujutava ja rakenduskunsti sihtkapitali aastapreemia 2011.

Näitus avatakse 7. septembril 16.00 ning jääb Endla Teatrigaleriis avatuks 12. oktoobrini.

Lisaks näituse avamisele toob Endla teatri hooaja avaüritus kaasa mitmeid erinevaid ettevõtmisi. Esmakordselt koostöös Jüri Jaansoni Kahe Silla jooksuga kutsutakse spordisõpru osalema kostüümijooksul „Endla Kostüümidraama“. Väärikas Kostüümidraama žüriis on Endla peakunstnik Liina Unt, Teatrigalerii galerist ja kunstnik Piret Bergman, elujooksja Kristjan Puusild, moekunstnik ja stilist Gerly Tinn ning teatrikunstnik Liina Tepand.

Endla teatrilaulude kontserdil astuvad Koit Toome kõrval ülesse Endla laulvad näitlejad ning kontserti juhivad sellel sügisel Endla näitetrupiga liitunud Kadri Adamson ja Kati Ong. Lastelaulude ja putukate kontsert tuleb Endla lastelavastuste tegelaste poolt esitusele nii lastejooksu kui ka põhijooksu päeval. Lisaks saab osaleda teatrimaja ekskursioonidel Ahti Puuderselli juhtimisel ning kostüümilaos proovida selga teatrikostüüme.