Eesti Vähiliitu toetatakse Reval Café valmistatud martsipanikookide müügi, New Yorkeri näidisriiete oksjoni ning Avoni roosa lindi sümbolit kandvate heategevustoodete müügiga.

Lisaks toetab Glämmilaat ka Tallinna Naiste Kriisikodu – kõigil müüjatel on võimalik riided, mis laada käigus uut omanikku ei leidnud, annetada Tallinna Naiste Kriisikodule ja abivajajatele.

Erinevalt teistest kauplejatest otsustas ettevõtja Evelyn Mikomägi üritusele oma riideid üldsegi mitte müüma tuua, vaid need kohe heategevusele annetada.

“Milleks hoida asju, mida enam ise ei kanna, niisama kapis, kui saab väikese liigutusega teha kellegi teise olukorra rõõmsamaks. Riided tulevad ja lähevad ning tänu sellisele ringlusele lähevad kantud rõivad taas kellelegi korda“, kutsub Mikomägi teisigi üles seismajäänud asjadele uusi kandjaid leidma, ja mitte vaid kord aastas Glämmilaada raames.

Cosmopolitani Glämmilaat toimub 7. oktoobril KUMUs algusega kell 18.00. Seal müüvad oma kapi tühjaks teiste hulgas ka Eesti erinevad trendikad avaliku elu tegelased nagu Eda-Ines Etti, Heidy Purga, Kaia Triisa, Marilyn Jurman, Reet ja Loore Härmat jpt.

Esinevad Getter Jaani, Rosanna, Kevin Johannson. Toimub kuulsuste pokkeriturniir, millest võtavad osa Maarja, Stig Rästa, Liina Vahter, Leemet Prits jt. Õhtujuht on Marten Kuningas.