Kui Rock Ramp on pakkunud viimastel aastatel õhtust muusikaprogrammi siis reedese kontserdi lõpu ja laupäevase kontserdi alguse vahele on jäänud tühimik, mille nüüd täidab moto-üritus Motoramm 2010, pakkudes võimaluse kõigile mootorrattaomanikele oma kaherattalise sõbraga Viljandisse tulla.

Motorammu programmis on tavapärane paraad läbi Viljandi kesklinna, osavamatele tagarattal sõit linna peatänaval ning mees- mehe vastu asfaltmäkketõus Viljandi järseimal mäel, Kõrgemäe tänavas.
Korraldajate sõnul ei puudu ka seekord humoorikad tsiklimeeste õhtused sportlikud mõõduvõtmised, mis sedapuhku viiakse läbi telklaagri alal. Igal aastal on Motoramm meelitanud Viljandisse rohkem kui 300 tsiklimeest.

Tsiklimeeste jaoks on loodud eraldi tsiklite parkla telkimisala vahetus läheduses ning võimalus Rock Rambi reedestest ja laupäevastest väli- ja ööklubi kontserditest osa saada.

Tänavuse Rock Rampi esinejatenimistusse kuuluvad: Vennaskond, Terminaator, Winny Puhh, Toe Tag, B.D.Ö., Crucial Attack, Herald, HND, Human Ground, J.M.K.E, Kurjam, Necro Strike, Nevesis, Nyrok City, Oak Tree, Paradoks, Pedigree, Recycle Bin, Ska Faktor jpt.

Osta pilet SIIT.