Tänaseks päevaks on juba filmitegemisele käed külgelöönud inimesed jõudnud niikaugele, et stsenaarium on peaaegu valmis ja valitakse osatäitjaid. Aasta algusest alates on filmirüütlid maakonnast maakonda käinud ning rahvast filmiusku pööranud, viies läbi stsenaariumikoolitusi. Nüüd valitakse välja kaunimad, erakordsemad, teadmistejanusemad ja näitlemisnäljasemad tegelased.
Kui keegi arvab, et ta näitlejaks ühel või teisel põhusel ei sobi või (oh veidrust!) ei tahagi näidelda, siis loomingulisele meeskonnale on appi oodatud on iga kätepaar, kondiramm, nobenäpp, leemekulbi liigutaja, ergutaja, kubjas ja päevavaraski.

Filmitalgute pealik Mikk Rand ja koordinaator Lili Pilt räägivad täpsemalt talgute ajakavast - kuula ja pane tähele, millal oleks just Sinul õige aeg kampa lüüa.

Lühidalt sisust:
Aprillis on veel aega näitlejaks kandideerida. Mais ja juunis oodatakse kaunishingi kunstnikke ja võttemeeskonda pürgijaid, sealhulgas ka kaskadööre. Juulis on oodatud liituma kõik käteosavad inimesed, kes teeksid valmis kostüümid ja dekoratsioonid. Augustisse planeeritud võtteperioodil on vaja appi autojuhte, kokkasid, jooksupoisse, transamehi ja kupjaid. Septembris on suur osa filmitalgute meeskonnast surnud ja siis on vaja nende eluleturgutajaid. Edasi juba selgub, kas maailmalõpp õnnestub ära jätta või emigreerub terve eesti rahvas, silmad häbi täis...