Kuna tegemist on nii tähtsa otsusega, siis ei langetata seda kuskil kuluaaride salasoppides, me teeme seda Filmitalgute raames avalikult.

Kõiki Lenna partneriteks pürgivaid noori näitlejaid saab näha ning nende võimeid hinnata peatselt teleekraanile jõudvas saates Kinotehas. Ka Lenna ise saab sõna sekka öelda, keda ta enda kõrval näha soovib.

Aga alustame algusest – kõigepealt oleme läbi viinud lantimised ja valinud välja hulga inimesi, kellel on potentsiaali astumaks täitma nii tähtsat rolli nagu seda on Eesti seni kõige grandioossema ja mastaapsema filmi peaosa.

Lisaks kahele kõige tähtsamale rollile käib äge rebimine ka mitme kõrvalosa peale – otsitakse ka ema ja isa ning kõiki neid tegelasi, kes võib-olla küll pikalt ekraanil ei viibi, kuid selle-eest annavad sündmuste käigule olulise suuna.

Kui vaadates alltoodud videoklippi hakkab sulle tunduma, et võiksid ka ise endast märku anda ja sa oled meie Delfi videopäeviku avastanud aprillikuus, siis on sul veel lootust. Registreeruda saab Filmitalgute kodulehel: http://filmitalgud.ee/lantimine

Valmis tuleb olla kõigeks!

Tartus palusime tulevastel näitlejatel mängida armastust ja teisi suuri tundeid.