Loo ajal "Kingitus" polnud vist saalis inimest, kes poleks kaasa laulnud. Sellist fännikoori pole Suurhall kaua ilmselt kuulnud ja puus nõksub ning käsi plaksub ka neil, kes istekohapileti soetanud. Ilmselt kahetsevad kõlavate rütmide peale, et põrandal kaasa õõtsuda ei saa.

Ootamatult tuli lavale üllatusesineja, kelleks osutus ei keegi muu kui Nublu isiklikult! Publiku seast kostus suuri üllatushuilgeid ja algas pöörane pildistamismaraton. Kuumaks köetud rahvas pidi leppima mõminakuninga poolt vaid ühe lauluga, pärast seda jätkas 2 Quick Start täiel hool üksi edasi.

Rahvas oli kella 21 ajal täielikus tantsumeeleolus ja kui Pearu palus käsi liigutada, ei olnud saalis inimest, kes poleks ühise tantsuga kaasa läinud.

Järgmine külalisesineja oli Rootsi lauljatar Sahlene, kelle publik taas rõõmuhõisete saatel vastu võttis. Loomulikult tuli esitusele hitt "Runaway", tundub, et publikus pole mitte ühtegi inimest, kes selle laulu refrääni peast kaasa laulda ei oskaks.

Hiti "Neiu mustas kleidis" esitas bänd koos Sahlenega ja nii kui laulu refrään saalis rõkkas hakkasid kõik mustad kleidid väga hoogsalt kaasa tantsima.


Pidu lõppes Pearu lausega "minu kallimaks kingiks jääd", mida saatis kulla- ja õhupallidesadu.

Vaata galeriist, kes kontserdile saabusid!