Nagu selgub, saab samasugust naudingut seal kogeda veel korduvalt, sest käimas on Jazzkaare linnaruumiprojekt, mis saab sel aastal juba viie aastaseks ja kestab, nagu ikka, kogu Jazzkaare aja.

Tallinn täitub muusikaga ja lahedaid jazzikontserte leiab kõikjalt – ühistranspordist, sadamast, lennujaamast, väljakutelt, vanalinna tänavatelt ja mujalt. Samuti laieneb ettevõtmine Viljandisse ning Tartusse. Kaasates mitmeid kunstnikke, tantsijaid kui ka juhuslikku publikut, loovad muusikud võimaluse närvekõditavateks elamusteks.

Linnaruumi kontsertide põnevate koosseisude ja mõnusa muusika eest hoolitseb taas saksofonist Siim Aimla, kunstipanuse lisavad Sally Stuudio noored, rahvusvahelise mõõtme annavad ameerika bluusimees James Dalton, meie oma Maria Faust, taani trummar Karsten Mathiesen, kes hullutas inimesi ka linnaruumikontsertide esimesel aastal, Austraalia duo Taylor & Silk ning tervitame oma kavas ka konkurssidel edukalt esinevat JazzIn Sistersit. Samuti löövad laineid G. Otsa nimelise Muusikakooli, Heino Elleri nimelise Tartu muusikakooli, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia noored muusikud.