TIIU JÄRVISTE JA MIKK SAAR - KUU
Mihkel Raud: Mul pole põhjust pikemas peatumises paaris noodis, mis võssa läksid. Mul on täiesti ükskõik, kas sa laulad nagu Celine Dion või Maie Parrik.
Maarja: Olite nagu armsad lillelapsed. Natuke tegi kurvaks see, et tänane lugu oli samasse kanti, mis eelmisel korral tegite. Samas selline stiil sinule istub, Tiiu.
Peeter Rebane: Hea lauluvalik, lavastus oli ilus - see mõjus. Noote läheb pisut palju sinna Enrique Iglesiase kapsaaeda, kuid olite tublid.
PUNKTE: 14 (Mihkel 4, Maarja 5, Peeter 5)

MARGUS HANSON JA TANJA MIHHAILOVA - WITH OR WITHOUT YOU
Maarja: väga hea esitus, väga hea lugu.  Kuulsin su hääles, Margus, palju põnevaid värve. Igati terviklik ja hea esitus. Parem kui eelmisel korral. Progress on märgatav.
Peeter: Laulu valik oli minu jaoks väga julge. Lahendasite selle väga huvitavas võtmes.
Mihkel: Minu meelest on see kõige ilusam armastuslaul läbi aegade. Kui kuulen seda lugu laulmas kedagi teist, tundub see natuke rüvetamisena. Mulle teie esitus aga  väga meeldis.
PUNKTE: 19 (Maarja 7, Peeter 6, Mihkel 6)

SVEN SESTER JA BIRGIT VARJUN - TULE KUI LEEBE TUUL

Peeter: Ilus ja südamlik esitus. Olete end väga erineva külje alt näidanud igas saates. Ka stilistika poole pealt läheb aina paremaks. Jätkake samas suunas.
Mihkel: Sellise monotoonse häälega võiks usaldustelefonis rääkida. Kui pensionipõlv kätte jõuab või poliitikast lahkuma peaksid, saad seda praktiseerida.
Maarja: Oleksin oodanud rohkem emotsiooni ja hingestatust.
PUNKTE: 14 (Peeter 5, Mihkel 4, Maarja 5)


ARTUR TALVIK JA LENNA KUURMAA - YOU ARE SO BEAUTIFUL
Mihkel: Te olete ikka väga head. See on täiesti fantastiline. Absoluutselt suurepärane. Suur tänu!
Maarja: Kui vahel tekib stuudios selline maagiline moment, siis just praegu oli see kõik siin olemas. Fantastiline on õige sõna sellele, mida te tegite. Artur, sa elasid nii sisse sellesse loosse.
Peeter: Kui see lugu mõtles, siis ma mõtlesin, et midagi on viltu - tahtsin plaksutama hakata koos rahvaga. Väga ehe, väga vahetu esitus. Kas sa, Artur, oled õppinud näitlemist? Sul tuleb see väga hästi välja laval.
PUNKTE: 21 (Mihkel 7, Maarja 7, Peeter 7)


KERSTI TOOTS JA UKU SUVISTE - KULDNE PÕLD
Maarja: Te mõjute loomulikult, teid on hea vaadata. Laulsite terve loo teineteisele, olete loo sees. Midagi kunstlikku teie esitustes pole. Usalda end rohkem, Kersti. Oled musikaalne inimene, ära pabista nii palju.
Peeter: Kersti, mind oled sa väga üllatanud siin saates. Loodan, et kõik näevad seda, kui sarmantne sa laval välja näed. Kui norida, siis tuleks pisut vokaaliga tööd teha.
Mihkel: Kui mingi probleem üldse oli siis see, et te tulite lavale peale Artur Talvikut ja Lenna Kuurmaad.
PUNKTE: 17 (Maarja 6, Peeter 6, Mihkel 5)

TAURI TALLERMAA JA MERLYN UUSKÜLA - TUULEVAIKSEL ÖÖL
Peeter: See oli ilus, võimas. Olles ise Kassaris üles kasvanud, on see väga hingelähedane laul.
Mihkel: Väga emotsionaalne esitus. Nägin saalis inimesi, kes nutsid. Aitäh teile.
Maarja: Esitasite lugu hästi ja omanäoliselt. Tauri, sa elasid sellesse loosse nii hästi sisse. Mingil hetkel suutsid sa statiivist lahti  ja end vabaks lasta. Kena lõpp tänasele saatele.
PUNKTE: 20 (Peeter 7, Mihkel 6, Maarja7)

VAATA GALERIIST, kuidas valmistusid laulutähed tänaseks saateks: