Finaali pääsesid:

ELERYN TIIT

KARMO NIGULA

NORMAN SALUMÄE

FREDDY TOMINGAS

MADIS ARRO

MARIANNE LEIBUR

TANEL LAIDNA

Pärast saadet läks lahti hääletus tv3.ee kodulehel, kus rahvas saab otsustada, kes väljalangenutest saab taasliituda saatega finaalis. Hääletus lõppeb teisipäeval kell 20.00.

Rahvahääletusel osalevad:

PELLE PÕLDMA

MARTA ARULA

MIHKEL TIKERPALU

KÄRT ANTON

GETTER PÄRLE

KATRE SEPP

ELISA KOLK

Tanel Laidna – Shanon „Suvi kestab veel“

Mart Juur ütles, et Tanel sai Taavi Immato parodeerimisele naelapea pihta ning tõdes, et oli väga hea sooritus. "Sa said väga hästi kätte. Väga täpne Taavi oli," ütles Tanja Mihhailova-Saar. "Tõesti see hääl oli sarnane," ütles Mait Malmsten, kes pidi lisama, et ta pole kunagi Shanoni kontserdil käinud.

Elisa Kolk - Bebe Rexha “In the Name of Love”

"Sa laulsid väga hästi selle ära. Aga just salmidest jäi tema metallsest häälest puudu. Kohati oli väga bebelik, kohati väga elisalik," ütles Tanja. Mait võrdles Elisa lavapartnerit Ridge Forresteri tegelaskujuga ning lauljatari jaoks jagus vaid kiidusõnu. Külaliskohtunik Merle Palmiste ütles, et talle meeldis Elisa esitlus paremini kui originaal.

Freddy Tomingas – Priit Pihlap „Üksik ratsamees“

"See tämber oli peaaegu täpne. Mõtlesin selle peale, et ratsasõit ongi selline, et mööda kõrbe kulgeb ja ega seal palju juttu polegi," ütles Malmsten, kes tõdes, et tegemist oli väga autentse esitusega. "Võib-olla oleks võinud olla rohkem väsinud," ütles Palmiste, kellele muidu meeldis esitus.


Norman Salumäe – The Trashmen „Surfin Bird – Bird Is the Word“

Palmiste mõtiskles, kas see esitlus oli nagu Paldiski maantee hullumaja jõulupidu või hoopis mõnusa Briti huumoriga tehtud. "See oli nii loll, et see tegi mind õnnelikuks," ütles Juur.

Marianne Leibur – Sade „Is It a Crime”

"See on väga õige, mida sa selle lauluga tegid, sa jätsid selle tumedasse tsooni. Ma imetlen tegelikult, mis sa selle looga tegid," ütles Juur, kes ütles, et see oli kunst. "Oi, mulle meeldis. See oli nagu mesi. See oli muusikalises mõttes mesi ja sind vaadata oli ka nagu mesi," ütles Mihhailova-Saar.

Karmo Nigula – Endel Pärn „Boni laul“

"See kuidagi sobis. Sa tundsid end nii vabalt. See aura oli täiesti õige," ütles Tanja. "Oi, ma olen nii õnnelik. Mulle hirmsasti meeldis see. Mõnus joviaalsus," ütles Malmsten. "See oli nagu killuke Eesti teatri ajalugu," ütles Palmiste.

Madis Arro – Traffic (Silver Laas) „Natukene veel“

"See on kihvt, et te olete selle saate formaadi jaoks parima loo valinud. Viis Conchita Wursti on laval," ütles Malmsten. Ka Palmistele väga meeldis ja ta leidis, et ta nagu vaataks Eurovisioni. "Kui mehed panevad kleidid selga ja patsid pähe saab alati nalja," lisas ta.

Eleryn Tiit, Jüri Pootsmann – Suzi Quatro & Chris Norman „Stumblin’ In“

Tanjale jäi mulje nagu Eleryn ja Jüri olekski tavalised sõbrad. "Nagu ma teie Instagrami storydest näinud olen," tõdes ta. "See kõik oli juba äge. Klappisite tõesti superhästi," ütles Mait.

Vaata, kuidas valmistusid esinejad galeriist: