Esimese saate võitis Eleryn Tiit, kes kehastus Brenda Leeks ning asus punktitabelit juhtima 46 punktiga. Teise koha sai Norman Salumäe, kes jäljendas imelist Helen Lokutat ning sai kohtunikelt 41 punkti. Kolmandale kohale tuli Madis Arro 33 punktiga, Marianne Leibur sai neljanda koha 30 punktiga, Kärt Anton teenis 27 punkti ning sai viienda koha, Marta Arula sai kuuenda koha 26 punktiga, Mihkel Tikerpalu jäi eelviimaseks 25 punktiga ning saatest pidi kahjuks lahkuma Pelle Põldma 16 punktiga.

Sel hooajal saavad näosaates osaleda kõik andekad inimesed, kes oskavad jäljendada või parodeerida tuntud artistide laule. Lisaks aule ja kuulsusele on mängus ka 10 000 eurone auhind, mille võitmiseks tuleb osalistel leida tee publiku südamesse. Igast saatest lahkub üks osaleja ning asemele saabub uus andekas võistleja. Nädalast nädalasse televaatajaid vaimustades jõuab kaheksa osalist finaali, kus võitja otsustavad televaatajad telefonihääletuse teel. Kohtunikeks on Tanja Mihhailova-Saar, Mart Juur ja Mait Malmsten ning üks külaline, kelleks avasaates oli Märt Avandi.

TV3s startinud saade „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ ei üllatanud vaatajaid mitte ainult uue formaadi, uute osalejate ja uute kohtunikega, vaid ka uhiuue ja särava saatejuhiga! Sel aastal on saatejuhiks Sander Rebane. Sass on 28-aastane Endla teatri näitleja, kes on pärit Eesti kõige väiksemast, aga imearmsast linnast Mõisakülast.

Kuula, kuidas ta Kroonika lugejatele end tutvustas:


Ka saate avanumbri esitas Sander Rebane ja looks oli David Bowie "Let’s Dance"

Vaata taas kõiki saates kõlanud lugusid:

Marianne Leibur – Doris Day „Perhaps, Perhaps, Perhaps“

Saates külaliskohtunikuna osaleval Märt Avandil jagus Marianne etteastele vaid kiidusõnu. Tema seisukohaga nõustus ka Mart Juur, kelle sõnul vajab erilist tähelepanu noore artisti oskus laulda ja tantsida samal ajal.

Mihkel Tikerpalu – Victor Crone „Storm“

Mihkel Tikerpalu üllatas korraliku paroodiaga, mille ajal saabusid lavale Victorit Eesti laulul saatnud Saara Pius ja koreograaf Alissa Montes, kes veebruarikuus palju kõmu kaasa tõi!

Marta Arula – väike Oliver „Meremehe laul“

Tanja Mihhailova tunnistas, et just Oliveri laul on esimene lastelaul, mida ta oma pojale ka laulma hakkab. Marta sai kiita ka oma silmapaistva näitlemisoskuse eest.

Madis Arro – Whitesnake „Here I Go Again“

Madise hääl avaldas Märt Avandile sügavat muljet, kuid "üks pauk" jäi puudu. Mait Malmsten leidis, et Madise tantsuoskus oli tõeliselt äge.

Eleryn Tiit – Brenda Lee „Sweet Nothin’s“

Mart Juur kirjeldas, et terve Eleryni etteaste ta suisa hüsteeriliselt naeris. Tanja Mihhailovale meeldis just asjaolu, et tegu oli nii veidralt haige number. "Laulda õiges rütmis, aga tantsida täiesti rütmist väljas, ei ole eriti lihtne."

Norman Salumäe – Helen Lokuta „Habanera“

Mait Malmsteni hinnangul peaks Helen Lokuta suisa hirmul olema, sest tõsine konkurent on olemas. Märt Avandi on hämmingus, et ei pea mitte kuskilt otsast soodustusi tegema ning terve etteasti oli tõeliselt veenev. Saate lõpus tunnistas Norman, et ta ema ei teadnudki, et poeg saates osaleb, mistõttu tuli nime kuulmine talle tõelise üllatusena. "Keegi nagu ei küsinud."

Pelle Põldma – Uno Loop „Mis värvi on armastus“

Mart Juur jäi Pelle etteastega igati rahule ning tunnistas, et noormees küsis laulus täpselt õigeid küsimusi. Tanja Mihhailova õhkas, et küll vanasti oli tore, et mehed käisid metsas armastusest laulmas. "Mitte nagu praegu, et näita oma viiulit."

Kärt Anton – Ariana Grande „Side to Side“

Märt Avandi tõdes, et kuigi rattal laulda on raske, siis Kärdil tuli see ideaalselt välja. Mait Malmstenile meeldis, kuidas Kärt lauldes flirtimist kasutas.

Meeldib uuenenud formaat? Hääleta lemmiku poolt ja arutle koos teiste lugejatega kommentaarides!