Baltmani peadisainer Aivar Lätti sõnul on Baltmani ülikond tehtud esmaklassilisest koobaltsinisest Dormeuil'i kangast, mis on seljas väga mugav. Kehasse töödeldud ülikond on õmmeldud spetsiaalselt Jüri mõõtude järgi ning pintsakule on sisse tikitud tema nimi. Ühtlasi kaunistab pintsakut trendikas kaherealine nööbirida.

Jüri kiitis esimeses proovis ülikonna heaks. "Olen väga rahul. Tavaliselt olen ka selline, et kui mulle mõni esinemisriietus ei meeldi, siis ma seda selga ka ei pane. Ses mõttes võtan stilisti soovitust kuulda, aga mul alati ka oma arvamus," ütles ta.

Aivar Lätti sõnul oli koostöö Jüri Pootsmanniga väga sujuv. "Leidsime koostöös täpselt õiget värvi sinise, mis näeb teleekraanil väga hea välja," tõdes mees ning lisas, et Jüri ülikonna kangas on valmistatud 100%-liselt villast, kuid kanga kudumise tehnoloogia on olnud selline, muudab kanga venivaks ja mugavaks ilma tehiskiude lisamata.

"Kaherealine pintsak on ülikonna pintsakutest elegantseim valik ja võib öelda, et kaherealine pintsak on meestemoes taas ilma tegemas,“ ütles disainer.

Lisaks lavaülikonnale varustab Baltika Jüri Pootsmanni ka teiste Eurovisionil vajalike esindusrõivastega. Nii on Jüri Eurovisioni punase vaiba gala hallikasinine ruuduline ülikond samuti Eesti disainerite loodud ja pärineb Montoni põnevast valikust. Ühtlasi kannab Montoni ülikonda taustalaulja, Trafficu solistina tuntud Silver Laasik. Kaire Vilgatsile ja Dagmar Ojale on valminud eriliselt šikid Ivo Nikkolo mustast siidist särkkleidid, mida täiendavad mustad lihtsa lõikega püksid ja terava ninaga mustad saapad.