Lõpu eel ootas modelle katsumus, millest nad sel hooajal lootsid olevat juba pääsenud - veealune pildistamine selle ala spetsialisti Egert Kameniku käe all. Kui Liise küll vabises hirmust, kuid hoidis end tagasi, tekitas vee alla minekust keeldunud Gerili taas suure draama ega hoolinud, et tema tujutsemine pahandas nii konkurente kui ka fotograafi. Katja arvas, et Gerili käitumine väljendas tähelepanunälga ning isegi sõbranna Aule otsustas poolt vahetada.
Fotosessioon osutus kõigi jaoks raskeks. Järgmine ülesanne tundus selle kõrval lapsemäng – kehastada tuli staaride lemmikbrändi Max Factor sajanda juubeli puhul Hollywoodi staare. Katja puges Marilyn Monroe nahka. Nooruke Liise sai sekspomm Brigitte Bardot' rolli. Hendrikust tehti salapärane David Bowie. Aule oli tummfilmitäht Clara Bow. Gerili aga üllatas taas kõiki, sest tal ei olnud aimugi, kes oli tema kehastatav Madonna.

Kohtunikel oli ees keeruline valik - kes vääris kohta finaalis? Viimaks tuli Gerili tund - ka kohtunikel oli tema diivatsemisest kõrini. Saatesse tulles maailmakuulsusest ja rikkast välismaa mehest unistanud Gerili saadeti tagasi tema poolt palavalt vihatud Karksi-Nuiasse.

Kas Sinu arvates tegid kohtunikud õige otsuse?