Uue eksperimentaalse kirjanduse tour-de-force’s on esindatud kaheksateist võtmeautorit. Raamat on eesti ja inglise paralleelkeeles, andes rahvusvahelise mõõtme kohalikule radikaalsemale kirjandusele, seisab trükise tutvustuses.

"0lematute Raamatute Antoloogia" ilmub kasseti kujul ning koosneb seitsmeteistkümnest erinevast köitest kokku kahesaja viiekümnel leheküljel. Kassetikarbis on enam kui 30 875 sõna ning palju illustratiivset materjali. Raamatut trükiti kokku 2000 tükki ja see on 210 mm kõrgune. Autorite skautimine ja koostamine võttis aega neliteist aastat ja antud trükisele on väljastatud statistiliselt kõige suurem arv ISBN-numbreid.

Antoloogiasse koondatud teostes esitlevad kaheksateist autorit oma versioone olematutest raamatutest. Kõik autorid on eksp-eri-mentaalse kirjanduse taustaga, nende hulgas praegu raamatumüügi edetabelite tippe vallutavad Valdur Mikita ning Paavo Matsin, legendaarsed Erkki Luuk ja Kaarel Kurismaa, salapärased Andreas W ning Triin Tamm. Antoloogiasse on koondatud vaid selleks otstarbeks kirjutatud uustekstid, muuhulgas ilmub seni pikim eesti keeles kirjutatud palindroom – 1243 tähemärki Salmo Salarilt.

Antoloogia avaldanud ;paranoia publishing group ltd on rahvusvaheline kirjastuskompanii, mille fookus on innovatsioon: eksperimentaalne ja mitteloominguline kirjandus, bibliomorfid, mitmikud ja tekstipõhine kunst.

Kirjastus loeb oma eesmärgiks pakkuda klientidele "hoolikalt valitud tekstuaalseid operatsioone, nagu kõige psühhootilisemad transborder dataflow'd, pöördumatult immanentsi ületavad deterritorialisatsioonid, metatähenduste breakbeat ning hallutsineerivad psühhogeograafiad." Ehk statistiliselt kõige ebanormaalsemaid tekste kaasaja kirjastusturul. "Meie kirjastuse eesmärk on vastutustundlik tegevus, tarbija rahulolu ja reaalsuse hävitamine," manifesteerib kirjastus.