Mihkel Raud ütles, et tema lemmikud on Sissi, Anette Maria ja Jennifer. Ines saatnuks finaali Hele-Mai, Helise ja Johanna. Koit Toome sõnas, et tema valiks Helise, Hele-Mai ja Ketteri.

Etteasted ja žürii hinnangud

Johanna Randmann esitas loo "Cold water". Mihkel Raud võrdles esitust lennureisiga - reisijatele on oluline kohale jõuda. "Vahepeal oli tunda turbulentsi. Hakkasin juba mõtlema, millal hapnikumaskid alla tulevad," arutles ta. Ka Ines ja Koit Toome viitasid, et väikeseid probleeme oli, kuid üldiselt jäid nad etteastega rahule. "Etteaste tervikuna oli armas," viitas Toome.

Merilin Mälk laulis loo "Show Must Go On". Ines sõnas, et selline lugu nõuab sisemist tugevust. "Häält sul on, kõik justkui olemas, aga natukene oli minu maitse jaoks liiga suur amps," viitas ta, et Merilin valis raske laulu. Koit Toome ütles, et oli julge võtta nii raske lugu. "Pillimeestel isegi läks silm särama, see oli vägev. Ja mulle meeldivad sinu puhtad kõrged noodid." Mihkel Raud oli kriitiline: "Noo, väike nöpsik, olen Inesega samas paadis, et valisid suure laulu. Ja suure laulu laulmiseks on vaja suurt nöpsikut. Asi läks kriiskamiseks."

Jennifer Marisse Cohen - Laura Junson "Lahkühtimine". Toome kiitis, et esitust oli ilus kuulata. "Unustasin end hetkeks ja jäin kuulama, kui ilus on eesti keel." Mihkel Raud ütles, et teda hämmastab asjaolu, et eestikeelse laulu valis Ameerika taustaga Jennifer Cohen. "Minu jaoks oli see kuritegelikult must," ütles ta. "Asi oli hiilgavast kaugel." Ines sõnas, et Jenniferil oli närv kõvasti sees ja vigu tuli, ent ta hoiab talle siiski pöialt.

Ketter Orav - Zayn ft Sia "Dusk Till Dawn". Mihkel Raud ütles, et esinemine oli nii ja naa. "Sa oled musikaalne inimene, aga valetaksin, kui ütleksin, et esinemine mulle sada protsenti korda läks. Noodid läksid lappama paaris kohas." Ines viitas, et Ketteril on kogemust palju, ent ta võitleb närvipingega. "Loo valik sobis sulle," kiitis ta siiski. Koit Toome lisas, et talle meeldis. "Super esitus."

Cecilia-Martina Mägi - Beatles "Yesterday". Ines ütles, et kohati ei tulnud nii hästi välja, kui Cecilia oleks tahtnud. "Aga oli ka ägedaid kohti, oled eriline tüdruk." Koit Toome sõnas, et selliste lugude puhul on oht, et see võib jääda igavaks ja laulja võib kaduda tuntud loo sisse ära. "Minu maitse jaoks mingisugused noodivenitused jäid kohmakaks." Mihkel Raud ütles, et ei olnud asi nii hull midagi. "Kõik oskate laulda, aga sinus on midagi veel rohkemat."

Katriin Rebeca Selirand - Hedvig Hanson "Tants kestab veel". Toome märkis, et talle meeldis, et Katriin tegi loost oma loo, ta ei üritanud kedagi kopeerida. "Sinu puhul ei saanud aru, et närvis oled," lisas ta. "Mina sain täiega aru, et sa olid närvis," kostis seepeale Raud. Ta ütles, et Katriin tõmbas seetõttu maski ette, mistõttu kokkuvõttes esitus polnud veenev. Ines arvas, et etteaste oli Katriinile omane. "Siit ja sealt polnud laulmine nii täpne kui võiks, aga oleme alles stuudiovoorus."

Helis Järvepere-Luik - Sia "Chandelier". Mihkel Raud ütles, et Helise kõrged nood talle ei meeldinud. "Minu meelest läks see asi sul lappama, valisid väga raske laulu. Mind sa täna ei veennud." Ines kiitis lavalist välimust. "Närv oli muidugi metsik sees, ei saanud ehk teha kõike, mis olid mõelnud. Aga näen sinus suurt potentsiaali!" Toome oli Helise esitusest vaimustuses. "Sa laulsid ikka väga hästi."

Hele-Mai Mängel - Jarek Kasar "Kodutee". Ines viitas, et üldmulje oli väga kena. Toome kiitis, et Hele-Mai on väga musikaalne. "Ma ei tea, täna on hullumaja," viitas Toome, et nii palju häid esitusi. Raud nõustus kolleegidega. "Ei olnud täiuslik, aga oli väga hästi," lisas ta. "See oli väga aus esitus."

Anette Maria Rennit - Lady Gaga "You And I". Toome ütles, et Anette eristub teistest oma võimsa häälega. "Kui ma oleks naine, tahaks olla selline nagu sina! Musikaalne, ülbe, cool," märkis ta. "Isegi, kui sa laulsid mööda, oli see cool! Me kohtume sinuga veel." Ines leidis, et Anettes on kõik vajalik olemas. "Sulle on looduse poolt kaasa antud omapärane tämber."

Sissi Nylia Benita - Etta James "Something's Gotta Hold On Me". "See oli absoluutselt fantastiline, mida sa tegid," sõnas Raud. "Mulle meeldib, millisena sa laval mõjud. Sa kuulud lavale." Tõsi, Raud lisas, et see on halb enne, kui ta kiidab - varasemalt on tema lemmikud välja kukkunud. Ka Ines ja Toome kiitsid Sissi esitust. "Sa väga targalt valid oma laulud, need on sulle hästi sobinud," arvas Toome.