Üheksa osalejat on avapauguks valmis. Nende laualt kaovad ihaldusväärsed road. Nende kaaslaseks saavad treenerid ja toitumisnõustaja. Nende teiseks koduks muutub tantsusaal, sest igaks pühapäevaks tuleb ette valmistada uus tantsukava, mis tele-eetris stuudiopubliku ja televaatajate ees ette kantakse.

Kohtunike punktide ja kaotatud kaalu kogusumma tulemusena peab igal nädalal üks osaleja saatest lahkuma. Kohtunikelaua taga istuvad iluuisutamistreener Anna Levandi, lavastaja ja koreograaf Teet Kask ning Elu24 peatoimetaja Anu Saagim. Osalejatele on kaalukaotuse raskel teel toeks saatejuht Teele Viira.

FOTOD:

OSALEJAD:

 

ANNELI PILPAK ja INGMAR JÕELA, koreograaf ja lavastaja

Anneli Pilpaku tantsupartner Ingmar Jõela töötab tantsijana Viru Starlight Cabaret´s ning omandab kõrgharidust koreograafias, spetsialiseerudes nüüdistantsule.  Ta on osalenud erinevate koreograafide lavastustes ja tantsijana üles astunud meie suurimates muusikalides. Samuti on ta koreograaf/lavastajana osalenud paljudes projektides, muuhulgas lavastanud moeshowsid.


RAUL NURMOJA ja EPP HERMLIN, TantsuGeen Tantsustuudio treener

Raul Nurmoja tantsupartner Epp töötab treenerina TantsuGeen Tantsustuudios, kus viib läbi treeningut „Kaalukad“ ülekaalulistele inimestele. Epp on lõpetanud Tartu Ülikooli kehakultuuri teaduskonna ja spetsialiseerunud  tervisliku toidu ja trenni omavahelisele seosele ehk siis selle saate  formaat ongi otseselt tema ala – liikudes ja tervislikult toitudes kaalu  langetamine.

ANNA JANKELEVITŠ ja MAREK VETIK, TantsuGeen Tantsustuudio treener

Anna Jankelevitši tantsupartner Marek Vetik on tantsustuudiote D-Lux ja Tantsugeen treener. Marek alustas breikarina 1998.aastal. Sellest ajast alates on ta nii soolotantsijana kui oma crew’dega (Old City Breakers, Submission, OFC) võitnud hulgaliselt kodumaiseid ja rahvusvahelisi võistlusi. Ühel hetkel tundis Marek, et breaktantsust jäi väheks ning lisas oma oskustele veel ka hiphopi ja house-stiilid.


KAUPO KÄSIK ja MONIKA TUVI, TantsuGeen Tantsustuudio treener

Kaupo Käsiku tantsupartner Monika on TantsuGeen Tantsustuudio asutaja ja ClubFreestyle'i treener. Ta on tegelenud erinevate tantsustiilidega alates varasest noorusest, treenerina töötan alates 2003. aastast. Selleks vajalikud oskused on ta hankinud peamiselt USA kõrgetasemelistest tantsustuudiotest. Monika alustas elukutselise tantsija karjääri klubiprojekti Caater koosseisus, hiljem on ta tantsinud ka mitmete tuntud välismaiste artistide programmides.


HERKKI LIIVAMAA ja REGINA TEINO, TantsuGeen Tantsustuudio treener

Herrki Liivamaa tantsupartner Regina peab oma seniseks suurimaks saavutuseks koos Monika Tuviga TantsuGeen Tantsustuudio asutamist. Regina on tegelenud erinevate tantsustilidega juba lapsest saati, võistlustantsust ja klassikast kuni showtantsu ja hip-hopini välja. Ta on tantsinud pea kõigis Eesti ja lisaks ka Soome ja Läti klubides, laevade showprogrammides, erinevate Eesti artistide taustatantsijana. Juba üle kümne aasta tagasi alustas ta ka treeneriametit.

 

OLEV RAIDJÕE ja ALYSSA MONTES, DanceAct Tantsustuudio treener

Olev Raidjõe tantsupartner Alyssa õpetab DanceAct Tantsustuudios show, funkfusion ja hip hop tantsustiile. Oma treeneri ja koreograafi karjääri jooksul on Alyssa lavastanud lugematul arvul showprogramme nii erinevatele firmaüritustele, moeshowdele, kui ka popartistidele nagu Maarja-Liis Ilus, Koit Toome, Getter Jaani jne. Eestis on ta õppinud klassikat, klassikalist metoodikat, kompositsiooni ning kaasaegset tantsu Tõnu ja Svetlana Veileri balletikoolis. Aastatel 2008 – 2011 elas Alyssa Los Angeleses, kus täiendas end igapäevaselt ülemaailmselt tuntud koreograafide käe all. Lisaks treeneritööle on Alyssa hetkel ka DanceAct Showgrupi eestvedaja ning korvpalliklubi BC Kalev/Cramo tantsutüdrukute peatreener ning tantsija.


KRISTI KUUSKSALU ja RAINER REBANE, Fittest Klubi, Status  Club ja Zelluloosi Spordiklubi treener

Kristi Kuusksalu tantsupartneriks on Rainer Rebane, kes on rahvusvaheliselt litsentseeritud bodypumpi ja aeroobikatreener, samuti on ta läbinud siserattatreeneri koolituse. Rainer töötab fitnesstreenerina erinevates klubides nagu Fittest klubi, Status Club, Zelluloosi Spordiklubi, samuti lööb ta kaasa veebilehel koduaeroobika.ee. Tantsijana on ta osalenud erinevates projektides ja muusikalides ning nii kodu- kui välismaiste artistide taustatantsijana. 


KRISTI URBLA ja OLIVER SOOMETS, DanceAct Tantsustuudio treener
Kristi Urbla tantsupartner Oliver on diplomeeritud bailatino treener DanceAct Tantsustuudios. Oliver on endine S-klassi võistlustantsija. 3-kordne Eesti meister, 11-kordne hõbemedali ning mitmete rahvusvaheliste tiitlivõistluste auhindade omanik. 1997. aastal liitus Oliver hip-hop tantsugrupiga Dancin’ Machine, mis muutus esimeseks ja parimaks breaktantsu trupiks Eestis; Oliver on Eesti Breaktantsu Liidu asutajaliige ja president.


NATALJA BARAJEVA ja KAAREL VÄLI, DanceAct Tantsustuudio koreograaf
Natalja Barajeva tantsupartner Kaarel töötab  treenerina DanceAct Tantsustuudios. Ta on lõpetanud Tallinna Ülikooli koreograafia erialal, täiendanud end ühes Euroopa eesrindlikumas kaasaegse tantsu kõrgkoolis - Rotterdami Tantsuakadeemias. Huvi tantsu vastu on ta aga viinud väga erinevate tantsustiilideni, nagu näiteks hip-hop, jazz, võistlustants, kaasaegne tants jne. Nii võibki leida teda tegevtantsija-, lavastaja-, koreograafi- ja tantsuõpetajana väga erinevatelt lavadelt kui ka erinevaid stiile õpetamas.