Nii andsidki Margret, Mari-Leen ja Meelis Vaidole vaid 3 punkti. "Ma olen tavaliselt kõrgemakvaliteedilise toiduga harjunud," kommenteeris Margret kõrgilt ning Meelis ja Mari-Leen mõistsid hukka, et Vaido ei teinud toitu üksinda. Samuti sai isegi televaatajale selgeks, et põhiterminid kokanduses on ilueedil täiesti ebaselged. Õppigu ära, misasi on bruschetta, arvavad Tipp ja Täpp.

Madalad punktid pole tõesti mingi ime, sest kui esimesel korral oli andestatav see, et Margreti toidueelistustega polda kursis, siis teist korda oleks söögitegija pidanud sellega juba arvestama ja taimetoitlasele liharoogi mitte pakkuma. "Näe, lõpuks sellele mõrrale isegi meeldib!" karjatas Vaido sellepeale, kui Margret tema suppi sööma soostus.

Kogu seltskond on lisaks söögikriitikale ühel nõul ka sellest, et Vaidol on tõsiseid probleeme puhtusepidamisega. Billeneeve kommenteeris üsnagi mahlakalt õhtusöögijärgset basseiniskäiku. "Oleks ma varem märganud seal ulpivat koerakarvade lärakat ja tundnud seda lehvivat koeralehka, poleks ma kindlasti basseini roninud," arvab ta.

Basseiniskäigu jätsid vahele nii Tipp ja Täpp kui ka Margret. "Mul ei ole mingeid üleliigseid kilosid," lükkab tibi ümber üles kerkinud väite, nagu kardaks ta end paljaks võtta. "Basseini ei läinud ma sealsete hügieeniprobleemide tõttu!" täpsustab ta.

Tähelepanelik Mari-Leen tegi ka pilte. Vaata Vaido mädanevat kasevihta SIIT ja koerakarvadetuusti SIIT