Võtete eel uurib grimmeerija pruunistamistoas, kust Mart Müürisepa kehastatav mustanahaline tulnud on. “Jamaicalt!" teab Mart täpselt.

"Selge, teeme veel veidi heledamaks," sõnab meikar ja segab piirituselõhnalisi erinevaid pruune kokku asjatundlikult. Selgub ka, et sama meikar on see, kes Winny Puhhi kurikuulsa Korsakov kunagi tegi videoks ning meestega ka Pariisis kaasas moeshow esinemisel käis, et karvad külge õigesti saaks. "Selleks, et karvad inimese külge saada, lastakse muide kehasse vool," selgitab ta pruunistamistöö kõrvale. Piirtusaurud on nii vänged, et Publik on sunnitud lahkuma grimmiruumi tagasi. Samal ajal kärbitakse sinist parukat... Aga mitte Luisa, vaid tema tütre Miina oma hoopis - selgub, et temalgi on täna oma roll täita etteastes.

Lemsalu, kes kehastub väikseks Otiks, on meigitoolis juuksuris. "7 vapra" esinemise väljatrükid ees, tehakse soengut. Kui eelmine saade oli kaks Eesti Laulu lugu - Lenna ja Rolf - siis seekord on kaks lugu "7 vaprast" – "Lambarokk" ja "Viies ratas". Liisi veidrad pilgud on veidi hirmuäratavad.

Vaata, mis nägusid teeb aga hoopis tundidega vananev Uuspõld ja kuidas valmistuti 6. saateks!