Esimest päeva imestas kõrvetav suvekuumus, jahe tuuleiil, imeselge taevas ning elevil rahvas, kes telke üles sättisid ja sammud tümpsuva festivaliaala poole seadsid. Oodata oli enamjaolt kodumaiseid artiste, sest tolle õhtu peaesinejaks oli Ewert and the Two Dragons. Palju oli kaasa võetud pere pisemaid, kes koos vanematega näpud taeva poole head muusikat nautisid või isekeskis mängisid.

Esimese päeva artistideks olid Dramamama, Tenfold Rabbit, DubFX & Flower Fairy, Nevesis, Skyforger, Merwis, Kukerpillid, Legshaker, Crucial Attack, Lapko, Sattellites LV, Reckless Love ja Ewert and The Two Dragons. Lisaks astusid väiksematel Seene- ja Kultuuritolmu lavadel üles erinevad luuletajad ja muusikud/mõtisklejad nagu Aapo Ilves, Marko Mägi, Alar Kriisa, Jürgen Rooste, Karl-Martin Sinijärv ja paljud teised. Pidu kestis varaste hommikutundideni.

Rabarock 2012, esimene päev

Rabaka teine päev algas hoogsa Heviaeroobika treeninguga, kus kaunite treenerite hääled kaikusid üle terve Järvakandi. Nii pidid selle ja ka alanud soundcheckide müra tõttu end üles ajama nii telklaagri elanikud kui ka kõikjale erinevatesse aedadesse parkijad. Muigega mõtlesime nähes festivalile jalutades igas aias varahommikusi aiapidusid, et mitu kauget sugulast sel korral esimest korda oma sealkandis elavate ema venna onu naise lastega ühendust võtsid, et elus esimest korda sõprust ja sugulust kinnitada ja Järvakanti ööbimiskohta saada!

Rabarock 2012, teine päev

Teise päeva kavva koondusid enamjaolt välismaalased nagu peaesineja Andrew W.K, The Dwarves, The Stranglers, Menwhopause, The Big Pink, The Experimental Tropic Blues Band, aga publikut köitsid ka Liis Lemsalu, Winny Puhh, Taavi Peterson ja Üdi ning paljud teised. Vaata, kui hulluks läks laval Winny Puhh!

Rabarock 2012, teine päev, Winny Puhh

Ega muud, kui järgmisel aastal kohtume jälle!