Eesti publiku südamed võitnud Goya esineb Põhjamaade moodsaimas saalikompleksis kavaga, mis kannab nime "Muinaslugu muusikas". Lisaks artisti loominguparemikule tuleb ettekandmisele 12 Raimond Valgre pala Eestis lindistatud plaadilt "Please To Meet You, Mr. Valgre". Nokia Kontserdimaja poolt korraldatud kontserdil saadab kitarrivirtuoosi Tallinna Kammerorkester.

Solarise keskus ja Nokia Kontserdimaja avatakse oktoobri alguses ning Goya “Muinaslugu muusikas” on värskes 1830-kohalises saalis esimene avalik kontsert. Kontserdipiletid hinnaga alates 450 krooni on müügil Ticketpro ja Piletilevi müügikanalites.

Francis Goya, kodanikunimega Francis Weyer, on sündinud Belgias muusikute perekonnas ja alustas kitarrimängu erinevates rokkbändides juba 16 aastaselt. Goya professionaalse muusiku karjäär sai alguse 1970. aastal, kui ta lõi koos vennaga soul bändi The Jivaros ning hakkas koos töötama maailma mastaabis juba tuntud artistidega nagu Demis Roussos, Barry White ja Vicky Leandros.

1975. aastal sai Francis Weyerist sooloartist Francis Goya, kelle kiire karjäär sai alguse pärast esikplaadi „Nostalgia“ ilmumist, mis murdis kuld- ja plaatinaplaadi staatusesse nii Euroopas, Aasias kui ka Lõuna-Ameerikas. 1980ndatel eksperimenteeris Goya erinevate orkestritega ning kujunes välja Goyale omapärane meloodiline, tundeküllane ja päikesest särav stiil. Goya on andnud välja 50 albumit, mida on müüdud maailmas kokku lausa 20 miljonit eksemplari.