“Käesoleva aasta sügiskuude jooksul viis klubi Hollywood ellu esimesed etapid põhjalikust renoveerimisest. Algselt oli plaan, et teeme kõik tööd ära väljaspool ööklubi toimumisaega. Kuna aga otsustasime rohkem raha investeerida hädavajalikesse töödesse nagu täiesti uus naiste tualettruum ning uus Smirnoff VIP rõdu, siis sulgeme järgnevaks üheteistkümneks päevaks uksed. Sünnipäevaks on aga kõik täiesti valmis ning siis on Hollywood kindlasi Eesti üks parimaid ööklubisid,” kinnitab klubi tegevjuht Enar Essenson.

Suurima investeeringuna paigaldab Hollywood saali keskele lae alla 3-meetrise läbimõõduga kõrgtehnoloogilise LED-lühter-valgusti. Viimane on maailmas täiesti ainulaadne ning Hollywoodi enda poolt välja mõeldud ja tellitud. Ligi poolesaja tuhande euro suurune investeering, 15 000 lambikest sisaldav ning klubi keskseks elemendiks saav lühter, on kokku pandud Eesti parimate kontserditehnikute poolt ning spetsiaalselt programmeeritud Hollywoodi jaoks. Kindlasti ei jää klubis kellegil märkamata suur 315″ LED-ekraan, uus mugav Smirnoff VIP rõdu, ning muud olmelised parendused - seespidine laiendus, mugandatud liiklemine, tualettide korrashoid jne.

Õhtu peaesineja Dimitri from Paris on üks Prantsusmaa tuntuimaid muusikaprodutsente ja DJ’sid. Oma pika tegutsemisega on ta tuntud kui ametliku DJna moemajadele nagu Chanel, Jean Paul Gaultier, Hermès ja Yves Saint Laurent ning kui maailmakuulsa Playboy Mansion-i kogumike autor. Tema muusika on pannud sadade maailma A-kategooria staaride kehad võnkuma juba aastaid, alates Playboy jänkudest ja Hugh Hefnerist ning lõpetates Karl Lagerfeldi ja Coco Chaneliga. Tema muusikaliste mõjutuste juured on pärit 1970-ndate funk ja disko helidest, mis kajastuvad tema kaasaegses house muusikas. Ühtlasi võib tema albumilt Sacrebleu kuulda sämplitud tükke 50- ja 60-ndate filmidest nagu Breakfast at Tiffany’s, La Dolce Vita ja The Party, mis said kokku sulatatud electro ja tänava hip hopist, mille ta 80-ndatel enda jaoks avastas.

Vibreerivate võngetega kostitavad külalisi suurmeistri kõrval DJ Widenski ja Defkut, kes teevad sünnipäeva puhul spetsiaalse back-2-back etteaste. Kõikidele klubiliikmetele kingib Hollywood sünnipäeva puhul esimesel tunnil tasuta sissepääsu. Klubis ootavad shoti võistlused, igas baaris promilli-loterii-allegrii ja terve öö lisaüllatused.