Funk D´Void ehk Francois Dubois on Hispaania Dj ja produtsent, kes alustas djna juba 15-aastaselt, mil juhtis ka kahte alla 18-aastaste klubi. Tema tuntuimad tantsumuusika hitid “Jack Me Off”, “Bad Coffee”, “Emotional Content”ja „Diabla“ on housemuusikas tõusnud klassikute staatusesse. Funk D´Void on teinud ka remikse erinevatele artistidele nagu Underworld, New Order ja Kevin Saunderson. Mõned aastad tagasi hakkas Funk D´Void muusikat tegema ka oma teise aliase, Francois Dubois nime alt. Siinsetele housemuusika armastajatele on tuntumad Francis Dubois aliase alt lood „Blood“ ja „I Try“, mis olid hitid ülemaailmselt. Funk D´Void ehk Francois Dubois on nii respekteeritud produtsent kui nõutud Dj, kellele muusikalist käekirja iseloomustab house´i ja techno omavaheline sidumine. Funk D´Void veab ka isiklikku plaadifirmat Outpost. Mõned aastad tagasi esines Funk D´Void Eestis, ROTD 10. Juubelipeol Telliskivi Loomelinnakus, kus ta jättis külastajatele kustumatu mulje.

Funk D´Void vastab küsimusele, kuidas kirjeldad enda produtseeritud muusikat ja kes on kõige suuremad sinu loomingu mõjutajad, järgmiselt: „Võtan kokku oma muusika kolme sõnaga: Deep tech soul. Mind on mõjutanud enim Dave Angel, Ludovic Navarre, varajane hip-hop (west coast), Jazz-funk, Tangerine Dream ja 80ndate sündipopp.“

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi. Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.

Laupäeval, 12. mail esinevad klubi Studio ülemisel korrusel Funk D´Void Hispaaniast ja Dj Meri aka Cylon Eestist. Allkorrusel esitavad rnb muusikat Bad J ja Blac.

Uksed avatakse kell 23.00

Pilet enne südaööd 5 euri, hiljem 10 euri.