Tallinn Music Week’i raames toimuvale pitching-seansile pääses aga edasi viis uut rakendust ja neid hakkavad hindama rahvusvahelised muusikatööstuse eksperdid, eesotsas iTunes’i teostumisele kaasa aidanud Chris Douridasega.

Lisaks Theatre Jockey’le saavad Tallinn Music Week’il oma äppi tutvustada Tunefy portaal muusika edastamiseks online musapoodidesse, Windows telefonidele mõeldud helihark Tuning Fork , Nestorium suhtlusplatvorm artistidele, promootoritele ja meediale ning Soundport playlist’ide loomis- ja müügikeskkond.

Eeskätt teatrites kasutamiseks mõeldud Theatre Jockey, millega on võimalik automatiseerida heliefekte ja taustamuusikat, valis 11 loodud rakenduse hulgast välja investoritest ja muusikatööstuse ekspertidest koosnev žürii. Samalaadsetest teistest äppidest eristab Theatre Jockeyt kasutajasõbralikkus ja sobivus nii professionaalide kui ka amatööride arsenali.

Garage 48 Tallinn Music toimus teistkordselt, aasta varasemal, Tallinn Music 2012 üritusel kuulutati võitjaks EasyRider.me raiderite loomise ja haldamise äpp, mis tekitas koheselt ka arvestatava rahvusvahelise huvi. Hetkel on EasyRider veel arendamis- ja testimisjärgus.

Tallinn Music Week festival algab vähem kui kahe nädala pärast, 4.-6. aprillil, mil ligi 30 laval astub üles 233 artisti.