Kell 15:00 algaval kontserdil astuvad üles Ithaka Maria, Jana Kask, Sofia Rubina, Erkki Otsman, Ansambel Laine, Astrobeat, Shirubi Ikazuchi, Social Asylum, Twisted Dance Company, Tatiana (Poola) ja Out’n’Loud (Soome).

Kontserdi jooksul kuvatakse ekraanile ka LGBT-inimeste isiklikud lood, mis on sisse loetud Eesti näitlejate poolt. Samuti ütlevad ekraanil ja laval oma tervituse korraldajad, toetajad ning ka mitmed rahvusvaheliselt olulised poliitikud. Kultuuripäeva lõpetab ühislaul, kus kõik esinejad, külastajad ning korraldajad saavad ühiselt väljendada oma unistust helgema tuleviku osas.

Kontserdil avaldatakse toetust ka eile avalikustatud 41 Eesti avaliku elu tegelase ühispöördumisele, mis julgustab muutma oma suhtumist LGBT-inimestesse. Kõikidel inimestel on võimalik anda oma allkiri pöördumise toetuseks aadressil http://petitsioon.ee/onnelikuma-eesti-ja-partnerlusseaduse-toetuseks

Vabaõhukontserti rahastab kampaania “Erinevus rikastab”. Festivali teisteks toetajateks on Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu ning Norra, Rootsi, Hollandi,Taani, Belgia Kuningriikide, Briti ning USA saatkonnad.

Kampaaniat “Erinevus rikastab” viib teist aastat läbi Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituut. Aastal 2011 keskendub kampaania homofoobia vastu võitlemisele ja puuetega inimeste sotsiaalse staatuse edendamisele. Projekti rahastavad Euroopa Liit, Sotsiaalministeerium ning TTÜ õiguse instituut.

Rohkem infot kontserdi ja festivali kohta asub aadressil www.omafestival.ee