Esitlusele tulev album anti välja 2014. aasta viimasel kuul ja oli esimesel nädalal täiesti tasuta allalaadimiseks üleval Legendaarne Recordsi kodulehel. Album näol on tegemist esimese koostööga kahe endise Toe Tagi bändikaaslase vahel, pärast kolmanda liikme Revo enneaegset lahkumist meie seast 2011. aastal. Koostöö tulemusena sündis kauamängiv, mis peegeldab räppar Genka (kodanikunimega Henry Kõrvits) ja produtsent Paul Oja loomingut viimase viie aasta jooksul ning on neile omaselt žanripiire nihutav, julge ja kartmatult eksperimenteeriv. Vahetult pärast albumi väljalaskmist, pärjati see juba 2015 Eesti
Muusikaauhindadel esikohaga aasta Hip-Hop/Rapalbumi kategoorias.

Albumil teevad kaasa muuhulgas Taavi Paomets (Avoid Dave), Pille Vilgota (Tartu Popi ja Roki Instituut), räppar Suur Papa, Teele Viira, Marek Unt, Kaire Vilgats, Dagmar Oja.

Esitluskontsert toimub koos spetsiaalse live-bändiga, milles mängib trumme Rainer Meinart ja kitarririffe rebib Margo Rindemaa. Enne Viljandit antakse tuuri eelviimane kontsert Pärnus Fookuses. Esinejate endi sõnul on Viljandi alati hea koht, kus esineda, sest alati on rahvast ja kõik teavad, mis saama hakkab.