Bändi varamusse kuuluvad muuhulgas hitid "21 Guns", "Boulevard of Broken Dreams", "American Idiot", "Basket Case" jpt. Kontserdi erikülalisena astub üles Kanada superbänd Billy Talent.

Green Day saabub Eestisse 25. juunil tuues kontserdiks vajamineva heli- ja valgustehnika kohale 15 raskeveokiga. Bänd on korraldajailt palunud laululava siseruumidest 14 ruumi oma kasutusse. Laululava sisemusse paneb bändi tehniline personal püsti jõusaali, 2 kööki, lisaks ruumid bändi ja tehnilise personali puhkehetkedeks. Eraldi on rõhutatud, et Green Day puhkeruumis peavad seinu katma mustad kangad.

Suvise suurima rockkontserdi promooter, RL Entertainment Baltics juht Hardi Loog lausus, et kontserdiks on oodata Tallinnasse väga palju külalisi Soomest, Lätist ja Leedust. “Green Day on Euroopas juba mai lõpust ja fännidelt saadud tagasiside kontsertide kohta on olnud ülivõrdes – bänd on oma parimas vormis. Kahe ja poole tunni jooksul kõlab lavalt tõeline hitisadu ja oma osa peaks leidma nii vana kui uus Green Day fänn,” lausus Loog. “Green Day on tänasel päeval üks maailma suurimatest rockbändidest, kel ei ole probleemi müüa välja ka suuri staadioneid.”

Piletid Green Day kontserdile hinnaga alates 45 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Sportlandi ja EMT klientidele on kontserdipiletid soodushinnaga.