1. Vaheta pael varakult ja lae raha ka peale

Me ei väsi kordamast, et selleks, et sa peaksid Pärnus vähem järjekordades seisma, saad festivalipileti käepaela vastu vahetada ka Tallinnas ja Pärnus juba täna. See on lihtne ja kiire ning säästab sulle väärtuslikke minuteid või isegi tunde koha peal.

2. Ole rahulik

Kui kohal on kümned tuhanded inimesed, on paratamatu, et tekkivad järjekorrad või inimtropid, mis liikumist aeglustavad. Jää rahulikuks, sest ei oma kritiseerimise ega siunamisega sa neid kiiremini liikuma ei pane. Pealegi rikud sellega vaid enda ja lähedalseisjate tuju. Arvesta kõikjal liikudes teistega!

3. Varusta end vastavalt

Kui on vihmane, võta kaasa vihmakeep ja kummikud, alla pane aga bikiinid, et päikesekiirte saabudes ei peaks telki või hotelli riideid vahetama sööstma. Kaasa võta võimalikult vähe asju. Nagu sa ilmselt juba tead, pole sul pangakaardiga seal midagi teha (raha tuleb kanda käepaelal olevale sinuga seotud kiibile)!

Festivali territooriumile ei pääse isikud, kellel on kaasas:

  • Klaas-, plekk-, plastik- või muud anumad või esemed, mille sisu või purunemine jms võivad ohus­tada tema enda või teiste turvalisust.
  • Mistahes relvad või muud ohtlikud esemed, pürotehnilised vahendid ja tõrvikud. Lahtise tule tegem­ine festivali territooriumil on keelatud.
  • Vihmavarjud ning muud teiste külastajate vaatevälja takistavad esemed.
  • Oma söök ja/või jook, oma alkohol, narkootilised ja/või psühhotroopsed ained, lemmikloomad.
  • Professionaalne foto- ja/või videotehnika, kaasa arvatud droonid. Festivalile võib võtta kaasa fotoaparaadi, ent keelatud on ära keeratavate objektiividega kaamerad.
  • Jalgrattad, rulad, tõukerattad, rulluisud või muud sõiduvahendid.
  • Kes on juba saabudes agressiivsed, negatiivselt meelestatud ja/või silmnähtavalt liigses alkoholi- või narkojoobes.


4. Joo vett

Olgu soe või jahe, su keha vajab suure rahmeldamise peale ohtralt vett. Ei, mitte limonaadi ega õlut vaid just vett! Tarbi seda piisavalt, et enesetunne oleks sama hea kui festival!

5. Ära üle pinguta

Olgu tegu alkoholi, söögi või päikese käes tantsimisega, ära üle pinguta! Kui tahad kõigil kolmel päeval vastu pidada ja parimaid võimalikke DJsid ning artiste näha, ära pane kogu oma energiat mängu ühel õhtul.

Festival on ka avastamiseks: vaata programmis väljaendale artistid, keda kindlasti näha soovid, ent jäta ka ajalist ruumi ringikondamiseks teiste lavade juures, kus ehk sinu jaoks kõnekad ka sel hetkel ei esine. Selge on see, et kõike soovitut sa ei näe ilmselt ka siis, kui sind oleks kaks, sest ka liikumine lavade vahel võtab aega - selle asemel, et ummisjalu tormata lava eest teise lava ette, kulge vabamalt ja ära stressa, kui mõni lemmik nägemata ka jäi!