Hotellide täituvus festivali ajal on juba hetkel 84%, 297 linna majutusasutusest üldse 45s on midagi veel saadaval.

Hotellid, mis menuperioodiks oma toad kinni panid, lasevad need nüüd järjest saadavale, hind varieerumas, lisaks vabanevad ka jooksvalt broneeringud põhjusel või teisel. Festivalialale väga lähedal asuvas Hedon Spaas on võimalik näiteks kolmeks ööks 6.-9.08 saada tuba kahele 906 euro eest, kui kiirustada. Samuti lähedal asuv Strand pakub Booking.com andmeil tuba kahele 621 euro eest, hinna sees ka hommikusöök.

Kõik teised võimalused küündivad kahele juba üle 1000 euro ning nendegi saadavus võib olla artikli lugemise hetkeks juba küsitav.

Nii booking.com kui airbnb.com pakuvad ka apartmente, lisaks on esindatud ka eraisikud, kes oma pinda magamiseks rendivad. Umbes 300 eurot/öö hinnaga on võimalik leida erineva paiknemisega linnapiires magamiskohti, mis kolme päeva hinnaks küll 1000 või üle teevad, ent sageli ka enam ruumi (isegi kuni 10-le) kui hotellitoa kaks voodikohta pakuvad.

Kohti on ka veel ametlikus tavatelklas (Tutvu võimalustega SIIT) aga laialdaselt valikuid nii telgi asetamiseks murulapile kui magamiskoti panekuks mõnele päris voodile pakub ka kellegi toreda kodaniku algatatud grupp Find Apartments for Weekend Festival (vaata SIIT). Lehel on pidevalt tulemas ja sama kiirelt ka kadumas väga erineva hinna ja asukohaga pakkumisi, mis ilmselt viimasel hetkel (loe: praegu) otsijat aitavad, kui valmis rahakotti ka vastavalt kergendama. Lihtsalt pea meeles, et kui 1200 utoopilise numbrina sealt vastu vaatab, siis näiteks 10 peolist mahutavas kohas on see 40 eurot öö eest inimese kohta. See tegelikult polegi nii hull ju?

Sul pole veel festivalipiletitki, ööbimisest rääkimata? Osta see nüüd kohe SIIT, et sa ilma ei jääks, sest 90% festivalist on juba välja müüdud!