Missioonitundest on ta rajanud seiklusspordi harrastajaid koondava Ekstreempargi, samuti on ta Võru Spordiklubi juhatuse liige. Hillaril on ka sportlik perekond, kuhu kuuluvad abikaasa, nende kaljuronijast tütar ja süstasõitjast poeg. Selja taga on 20 aastat abielu ja sama palju veel ees.

Esimene eelroog: Bruschetta mozzarella, tomatisalsa ja värske pesto kastmega
Vaja läheb:

mozzarella juustu
pepperoni ciabattat
Tomatisalsa:
7 tk tomatit
tunde järgi basiilikulehti
2 küüslauguküünt
soola
Värske pesto kaste:
2 basiilikutaime
tunde järgi oliiviõli
1spl seedermänni seemned
Valmistamine: Tomatisalsa valmistamiseks koori tomatid ning haki need kuubikuteks. Haki basiiliku lehed ja küüslauk peeneks ning sega tomatikuubikutega. Maitsesta tomatisalsa soolaga. Pesto kastme valmistamiseks purusta kõik pesto komponendid saumikseriga. Lõigu ciabatta parajalt paksudeks viiludeks ja rösti ahjus kuni ciabatta viilud on kuldpruunid. Määri ahjust tulnud ciabatta viilud pestoga. Viiluta mozzarella juust ning asetada viilud äsja ahjust tulnud kuumadele ciabatta viiludele. Kata mozzarellaviilud tomatisalsaga ning serveeri bruschettad.

Teine eelroog: Caesari salat kanafileega
Vaja läheb:

1 pk salatilehti
peedi lehti
1 pk rukkolat
1 pk lambasalatit
5 tk kanafileed
5 viilu saia
soola
pipart
õli
Caesari kaste:
10 tera kapparit
250 g vürtsikilu
100 g majonees
2 küüslauguküünt
parajalt palju oliiviõli
soola
musta pipart
1 tk sidrunit
Valmistamine: Caesari salati kastme valmistamiseks purusta saumikseriga kapparid, kilud ja küüslauguküüned. Lisa hulka majonees ja oliivõli ning sega kaste läbi. Maitsesta kaste soola ja pipraga ning pigista hulka maitse järgi sidrunimahla (piisab poolest sidrunist). Järgmiseks maitsesta kanafileed soola ja pipraga. Pruunista fileed õlisel pannil ning aseta 10-15 minutiks 200 kraadisesse ahju. Pärast küpsetamist lase fileedel jahtuda, samal ajal rösti saiaviilud ning lõika kuubikuteks. Viiluta kanafileed. Rebi salatilehed kaussi, lisa hulka peedi lehed, rukkola ja lambsalat. Sega salatisse kanafilee viilud ning ceasari kaste. Kata salat röstitud saiakuubikutega.

Pearoog: Chateaubriand küüslaugu-kartulipüree, tüümiani-ahjupeedi ja musta ploomi-portveini kastmega
Vaja läheb:

2 kg kartulit
300 ml piima
tilli
3 küüslauguküünt
1 muna
tüümiani
2 keskmise suurusega peeti
1 loomaliha puljongikuubik
100 g kuivatatud musti ploome
0,7 l portveini
1 pk kastmepaksendajat
1,5 kg looma sisefileed
Valmistamine: Koori kartulid ning keeda. Püreeri kartulid saumikseriga, samal ajal kuuma piima hulka lisades. Maitsesta püree soola ja tilliga. Lisa püreele muna ja võis praetud ning purustatud küüslauk. Sega püree korralikult läbi. Võta u 150 g püreed inimese kohta ja vormi nendest koogikesed ja küpseta need ahjus kergelt pruuniks. Ahjupeedi valmistamiseks koori peedid ja lõika sektoriteks. Sega peedisektorid õli, soola, pipra ja hakitud tüümianiga. Küpsetada peedid ahjus pehmeks. Musta ploomi-portveini kastme valmistamiseks kuumuta vein ning lisa puljongikuubik. Keeda veinis ploomid kuni need on täiesti pehmed. Seejärel paksenda kaste tumeda kastmepaksendajaga. Chateaubrandi valmistamiseks puhasta looma sisefilee keelmetest ja lõika u 180 grammisteks tükkideks. Pruunista liha mõlemalt poolt. Aseta sisefilee tükid ahjuplaadile ning puista üle soola ja pipraga. Küpseta sisefileed ahjus kuni liha sisemine temperatuur on 70 kraadi. Serveeri sisefilee musta ploomi- portveini kastmega, küüslaugu-kartulipüree ja tüümiani-ahjupeediga.

Magustoit: Mandli-õunakook vanilje kreemi ja pohlamoosiga
Vaja läheb:

1 pk keeksipulbrit
1 pk vaniljekastme pulbrit
250 g õunaviile
5 spl vaniljepulbrit
250 ml piima
250 g õuna-mandli täidist
mandlilaaste
kaneeli
suhkrut
100 g õlid
Valmistamine: Valmistada keeksipulbrist vastavalt juhendile koogile põhi. Vala tainas koogivormi. Kanna pritskotiga koogipõhjale õhuke kiht vaniljekreemi. Siis lisa koogile kiht õuna-mandli täidist ning raputa peale mandlilaastud. Küpseta koogi 180 kraadi juures 25-30 minutit. Määri kook pealt võiga ning raputa üle kaneeli-suhkru puruga. Laste koogil jahtuda. Serveeri kook vaniljekastme ja pohlamoosiga.