Festivalipassid endale ja sõbrale võitsid:

Stella Aliste
Reimo Heinla
Kaimar Ojaste
Hanno Korde
Laura Vahter

Kuna tegemist on järjekorras viienda festivaliga, siis sellel aastal astuvad lisaks kodumaistele artistile üles ka peaesinejad USA-st: Gang Starr Foundation liikumise üks eredamaid artiste Afu-Ra ning tuntud Los Angelese hiphop grupp Tha Alkaholiks. Eesti lippu hoiavad kõrgel pea kõik tuntumad esinejad nagu Toe Tag, Abraham, Def Räädu, Noizmakaz, Betoonking, Põhjamaade Hirm, RLV Massive ja veel pea nelikümmend artisti, mis teeb festivalist kõige arvukama esinejaskonnaga kahepäevafestivali Eestis.

Lisaks muusikale on festivalil esindatud kõik hiphop kultuuriga seotud elemendid: Toimub breaktantsu võistlus ning kohal on nii graffitikunstnikud, kes spetisaalsele 50-meetrisele seinale oma oskusi saavad näidata. Lisaks on festivalil sellel aastal esimest korda muud alternatiivset muusikat pakkuv tantsutelk ning spetsiaalne hop-in lindistusstuudio, kus iga riimimeister saab kiirelt salvestada oma laulusõnud selleks spetsiaalselt valmistatud biitidele. Esimest korda festivali ajaloos näidatakse ka kino.

Nagu igal aastal, on seegi kord toimumas nii korvpalliturniir ja teise päeva avavad pealaval luuletajad, kes rütmikale festivalivoolule mahedat vaheldust pakuvad. Kohapeal on võimalik osta nii riideid, plaate ja lasta endale teha kas T-särke või tätoveeringuid. Ehk teisisõnu – ei pea oleme spetsiaalselt hiphop muusika austaja, et veeta mõnusad kaks päeva kaunis Elva männimetsas.

Kahe päeva festivalipassi saab lunastada endale vaid 22 euro eest ning müügikohtade täpse info leiavad kõik huvilised festivali kodulehelt www.eestihiphopfestival.ee