“Omavahel öeldes on loo mõte üsna tume ja heas mõttes depressiivne,” tutvustavad bändiliikmed oma lugu. “See räägib bipolaarusest ehk inimese kahest emotsionaalssest tahust, kus üks pool on vahepeal energiline, rõõmus, teotahteline, motiveeritud, õnnelik, ergas ja aktiivne ja teine pool on siis minevikus juhtunud mingite negatiivsete sünbmuste tõttu vahel järsku kurb, vihane, depressiivne ehk tuleb teine pool välja!”

“Lugu räägib eelkõige minust, kuid ka ülejäänud bänd tunnistab bipolaarsust, mis on tegelikult siis igas inimeses peidus,” kinnitab solist Mari Ronimõis. “Põnevam on see, et lugu on kirjutatud “teraapiavormis” ehk emotsioonide kütkes on kõik kirja pandud, et saaks vihaga laulda ja välja elada selle kellegi peale, kes selle teise poole välja tõi, tänu sellele vihale on loos tuntav energia ja power,” kirjeldab ta.

Liqui Fuzzil on peagi tulemas muusikavideo ja salvestamisel on teine singel. “Külastame lähitulevikus mitmeid Eesti linnu ja areneme jõudsalt,” lubavad nad. “Läheme esinema 2013.veebruaril toimuvale suurele rahvusvahelisele festivalile Close Encounters, mis toimub Helsingis ja Sankt Peterburis, mille siduvaks ideeks on tutvustada erinevate maailma riikide omaloominguga tegelevaid bände, muusikuid. Osalejaid on Soomest, Venemaalt, USA-st, Prantusmaalt, Kanadast ja Saksamaalt ning siis meie!” rõõmustab bänd.

Bändi infot: Liqui Fuzz on neljaliikmeline bänd Tallinnast, kes on oma ainulaadse helipildi ning plahvatava energia pärast hakanud aina rohkem tuntust koguma. Nad pole oma žanri liigitamist lihtsaks teinud — ühendades mitmeid stiile ning võttes eeskuju nii jazzist kui metalist, kuid luues sound’i, mida võib nimetada nende endi omaks. Paralleele on tõmmatud bändidega nagu Muse ja Porcupine Tree ning naljatades on öeldud “naislauljaga Radiohead”.

Nende äsjailmunud singlit saab kuulata nende BandPage’l

Liikmed:

Mari Ronimois — vokaal

Raul Ojamaa — kitarr

Siim Avango — bass

Caspar Salo — trummid