"Dying For You" järel jätkab Otto Knows oma muusikalist evolutsiooni suurimate tantsumuusika artistide kõrval. Kasutades oma meloodia tunnetust ja otse mängitud instrumente, näitab "Back Where I Belong" Otto Knowsi jätkuvat võimet teha hittlugusid, millega tantsupõrandaid kuumaks kütta.

Otto Knows ja Avicii jagavad koos pikka ajalugu, mis ulatub nende ühise kooliteeni välja. Koos hakati esmakordselt muusikat tegema, kui Otto töötas Sebastian Ingrosso Refune plaadifirma all ning nad olid motiveeritud järgima edetabelitesse Swedish House Mafiat. Meeste esimene ametlik koostöö oli "iTrack", kus lõi kaasa ka Oliver Ingrosso, ja see kogus Ottole lisa tähelepanu, peale tema bootlegi Imogen Heapi "Hide & Seek".

Otto, Avicii ja külalisvokalist LP kirjutasid loo "Back Where I Belong" koos Los Angeleses, kasutades Simon Strömstedti akordi progressioonipõhjana. Otto ja Avicii jätkasid loo produtseerimist ja laulu lôpetas Otto oma kodus Rootsis ning oli tulemusega piisavalt rahul, et see singlina välja anda.

Üle 100 miljoni striimiga Otto lõi esmalt läbi looga "Million Voices" aastal 2012. Järgneval aastal tegi ta koos Britney Spearsiga viimase comeback hiti "Work Bitch2. 2014. aasta "Parachute" ja "Can't Stop Drinking About You" kinnitasid Otto unikaalset käekirja elektroonilises muusikas ja jätkuvat võimet teha nakatavaid hitte.