Club Hollywood toob sel laupäeval Tallinnasse maailma skandaalseima tsirkusetrupi - Cirque Du Soir on 2009. aastal loodud rahvusvahelistest artistidest koosnev show-trupp, kelle koduks on samanimeline ööklubi Londonis. Cirque Du Soir klubi on nimetatud Londoni parimaks ööklubiks juba kolm aastat järjest ja on seega kõikide teravust otsivate piduliste meelispaigaks.

Ürituse esinejate etteasted nihutavad meelelahutuse piire järjest kaugemale ja nende mitmekesine koosseis on aukartust tekitav – tuleneelajad, hiiglased, klounid, burleskitarid, kääbikud, friigid, kondiväänajad, tantsijad jne. Oma professionaalsete artistide ja ohtlike trikkidega on Cirque du Soir ekstreemtsirkuse ehk Side-show absoluutne tippklass.

Tallinnas juba teist korda esinev trupp haarab endaga Londonist Tallinna kaasa ka oma DJ Antoine Sigaud’ i. Fenomeniks saanud õhtu on ligitõmbavaks paljudele kuulsustele - Cirque Du Soiri püsiklientuuri sekka kuuluvad näiteks Black eyed Peas, Will I Am, Usher, Rihanna, Katy Perry jne.
Sel laupäeval on meil kõigil võimalus osa saada klubikultuuri kõige skandaalsemast etendusest.

Uksed avatake 23:00 ja naistele on kuni 00:30 TASUTA!