Visioone elust ja tulevikust

“Sündmus sai ajendi paljudest pöördumistest, kus kuulajad uurisid võimalust mõne saatekülalisega kohtuda, arutleda ja küsimusi küsida – nüüd astuvadki oma teemat suurepäraselt valdavad spetsialistid publiku ette ning jagavad oma visioone elust ja tulevikust,” räägib Raadio 2-e särav saatejuht Ingrid Peek.

Festivali avab neljapäeval, 2. juuni õhtul kell 19 legendaarne vandenõude uurija Jüri Lina oma uue suurfilmi "Täitmatu Uroboros. Massoonide salakaval taktika" esilinastusega ning sellele eelneva loenguga.

"Uus paljastusfilm näitab vabamüürlaste poliitilist ja majanduslikku kuritegevust, millega loodetakse kehtestada uus maailmakord. Filmitriloogia viimases osas oleme dokumenteerinud ajaloosündmusi ja avalikustanud dokumente, millest kellelgi polnud aimugi," räägib Lina, kelle filmi esilinastus Stockholmis on juba välja müüdud.

Tulevikulabor

Teadushuvilistele pakub palju põnevust reede, 3. juuni õhtu, mil toimub Tulevikulabor: arutelu   tulevikuvisioonidest, mida juhib Vikerraadio populaarse teadussaate „Labor“ juht ja teadusajakirjanik Priit Ennet. Mõttearenduses “Kuhu teadus viib?” osalevad armastatud teadusajakirjanik Tiit Kändler, Energia avastuskeskuse hing ja ajamasina ehitaja Aare Baumer, tehisintellekti arendaja Tanel Tammet ja budismihuviline füüsik Laur Järv.

Inimkond suunab aina enam pilku planeedilt välja, äriliidrid otsivad uusi intrigeerivaid investeerimissuundi ning meedias ja popkultuuris on tunda järjekordset ufo-lainetust.

Avatud mõtteviisiga inimestele pakub kindlasti huvi anomaalsete keskkonnanähtuste uurija Igor Volke esinemine laupäeva, 4. juuni õhtul, mis kannab nime Kosmiline kohting ja teemaks on „Aktuaalset ufomaailmas“. Juttu tuleb viimastest arengutest maavälistel teemadel, salatoimikute arhiivide avanemisest ja paljust muust põnevast.

Vaimne pühapäev kaeb sisekosmost

Vaimne pühapäev uurib inimest ja meie sisekosmost, tõstatuvad ajatud ja eksistentsiaalsed küsimused ning võivad ilmneda ka mõned vastusevariandid.

Vestlusringis arutlevad, mõtisklevad ja filosofeerivad inimeseks olemise ja elukestva arengu teemadel Klassikaraadio saate “Traditsiooni tarkus” tegija Peeter Liiv, Lilleoru liider ja müstik Ingvar Villido ning Eesti Transpersonaalse Assotsiastiooni asepresident ja psühholoogiamagister Alar Tamming.

Enne arutelu jagab praktilisi nõuandeid vee puhastamiseks ja laadimiseks Energoman Kalju Paldis ning taro kaardi spetsialist Katrin aitab huvilistel tulevikku piiluda.


R2 esitleb: festival “Hallo, Kosmos!”

2.-5. juunil kinos Sõprus

NELJAPÄEV, 2. juuni kell 19 – Saladuste õhtu
Vandenõude uurija Jüri Lina uue suurfilmi “Täitmatu Uroboros. Massoonide salakaval taktika” esilinastus

REEDE
, 3. juuni kell 19 – Tulevikulabor
“Kuhu teadus viib?”
Teadusvisioone pakuvad Priit Ennet, Tiit Kändler, Aare Baumer, Tanel Tammet, Laur Järv

LAUPÄEV, 4. juuni kell 17 – Kosmiline kohting
“Aktuaalset ufomaailmas”
Anomaalsete keskkonnanähtuste uurija Igor Volke

PÜHAPÄEV
, 5. juuni kll 17 – Vaimne pühapäev
“Kuhu kulged, inimene?”
Vestlusringis Alar Tamming, Peeter Liiv, Ingvar Villido
Kalju Paldise töötuba, taro kaardi spetsialisti Katrini ennustusnurk

Saade „Hallo, Kosmos!“ on Raadio 2 eetris pühapäeviti kell 14