"Mulle tohutult meeldis see, mis praegu toimus," kinnitas Veidenberg pärast seda, kui Marten Kuningas ja Raul Ojamaa lavalt maha astusid. "Muide, Martenil on Tartu ülikoolis omandatud ajakirjanikukraad ja ma ei jõua ära oodata seda hetke, mil saan ta LP ridadesse värvata!" tunnistas ta Publikule antud intervjuus ning patsutas taustal kitarritehnikat tassivat Martenit heakskiitvalt õlale.

Lisaks nentis LP peatoimetaja, et lisaks muusikale meeldis talle väga ka kogu tervik-kontseptsioon, mis kontoriatmosfääri elavdada aitas ning viskas nalja ka selle üle, et toimetusesiseselt võiks rohkem propageerida loomingulist lähenemist. "Meil oli just väga loominguline koosolek!" naeris ta kolleegide heakskiitvate noogutuste saatel.

Aga tõsi ta on, et Marten Kuningas ajakirjandust jagab, sest intervjueerijatele on ta paras pähkel, kes oma iroonilise huumorisoonega oskab end mängleva kergusega ka kõige keerulisemast küsimusest välja keerutada. Jääme huviga ootama, millal Marten kontoritööd mekkida otsustab. Hetkel on tema muusikukarjäär igatahes täies hoos!

Kõnealust intervjuud saad Delfi keskkonnast!