Parima naispeaosa tiitli võitnud Kersti Heinloo tänab eelkõige oma kaasnäitlejaid: "Seda võitu väärib igaüks nendest, keda nomineeriti. See oli mulle oluline, väga raske töö. Kuna see on võimalusterohke roll, oli sellest raske võtta kõike, mida see andis. Tahan veelkord tänada Andres Mäharit ja Kati Ongi. Tegime selle tüki kolmekesi."

Kersti Heinloo on elu jooksul mänginud tohutult rolle. Mida õppis ta preili Julielt? "Väga raske öelda. Kirglikkus on muljetavaldav. Kompromissitus on imetlusväärne."

Praegu on Heinlool käsil Elizabeth Taylori poolt kuulsaks mängitud roll. "Praegu me teeme väga põnevat tööd, "Kass kuumal plekk-katusel". Kõik mäletavad sealt Elizabeth Taylorit, kuid me proovime mitte takerduda vanasse imidžisse. Protsess saab olema äärmiselt ilus," räägib näitlejanna. 

Küsisime ka värskelt laureaadilt, mida tema arvates peaks uus valitsus teatrivaldkonnas arendama-parandama: "Kui meie kultuuriminister vaataks näitlejate palkasid, oleks ta šokeeritud. Eks kultuurivaldkondades on alati raha vähe." 

Tähistamist jätkab Kersti oma vanematega, kes talle täna külla saabuvad. Samuti tegi naine auhinna võiduga ilusa kingi oma emale, kellel oli eile sünnipäev.