Saates osalejatele on sõlmitud Mandatum Life riskielukindlustus- ja õnnetusjuhtumikindlustus ning õnnetusjuhtumist tekkinud vigastuste korral makstakse vigastuse iseloomust ja tõsidusest tulenevalt osalejatele ka valuraha.

Kahjutasu makstakse osalejatele ka siis, kui õnnetuse tagajärjel tekib püsiv puue. Kaitsed on summas 10 000 eurot ning kindlustatud on kõik saates osalevad staarid ja nende jäätantsupartnerid - kokku 16 inimest, seega 160 000 euro väätuses. Kallis lõbu!

Kindlustuskaitse kehtib kuni saatesarja lõppemiseni ning ei katke koheselt, kui paar enne "Tähed jääl" lõppu ka välja langeb.

Kindlustuskaitse kehtib ööpäevaringselt ning ei ole kitsalt seotud vaid saates osalemise ning treeningutega, vaid kehtib kõikjal, kus saates osalejad liiguvad või millega iganes tegelevad. Tegemist on laiendatud kaitsega, mis võtab arvesse ka uisutamisega kaasneva suurema vigastuste tõenäosuse.

Seni on osalejaid õnneks peamiselt tabanud vaid lihtsad kriimustused, põrutused ja rahvakeeli "sinikad", mille korral valuraha ei maksta, nii et raha pole taskusse endale keegi veel kukkunud, loodame, et seda ei tee ka.