Jana Kask ning Jan Uuspõld ei suutnud omavahel kokkuleppele jõuda, kumb on parem eurovisiooniekspert ning otsustasid lahendada erimeelsuse korraliku kihlveoga. Otsustati, et kui Jan võidab, siis võib ta jalutada suvalisel hetkel mõne Jana kontserdi ajal lavale - laulda, tantsida või teha midagi muud huvitavat. Kui läheb vastupidi, siis võib Jana minna Jani 5. juunil esietenduva tüki “Pingviin ja raisakass” etenduse ajal lavale, kõndida seal ringi ning vaadata etendust lavalt.

Selle, kes paremini Eurovisiooni tunneb, selgitavad Jana ja Jan veamekihla.ee lehel oleva Eurovisiooni ennustusmängu kaudu. See, kes saab rohkem punkte, ongi võitja. Mängus on küsimused Eurovisiooni mõlema poolfinaali kohta ning reedel vastatakse ka finaali küsimustele. Küsimuste koostamine jäetakse neutraalselt veamekihla.ee lehe korraldajatele.

Veamekihla.ee lehte haldava ettevõtte Paf juhi Allar Levandi sõnul leidsid Jan ja Jana oma erimeelsuste lahendamiseks õige koha, sest veamekihla.ee leht on mõeldud just selle jaoks, et inimesed saaksid omavahel kihla vedada ning ise erinevaid ennustusmänge korralda - olgu selleks siis Eurovisioon või hoopis mõni spordivõistlus. "Väga lõbus kihlvedu. Arvan, et Jana võidab ning jään pikkisilmi ootama Jani etendust, et näha, kuidas ta "lisanäitlejaga" hakkama saab," lisas Levandi.

Jana ja Jani kihlveol saab silma peal hoida ja selles ka tasuta osaleda veamekihla.ee lehel.