"See on uskumatult hea tunne, sest ma tõestasin endale, et ma olen midagi väärt!" õhkab ta kergendusega. Eriti südamesse läks Janekile asjaolu, et Mihkel Raud nimetas teda ajaloo parimaks staarisaate meeslauljaks ja Mart Sander ristis ta "õrnaks ööbikuks".

"Ma märkasin neid kommentaare ja see tähendab mulle väga palju, ma poleks iial end nii kõrgele tõstnud ja ma olen talle (Mihkel Rauale toim.) tänulik ja ka selle halva kommentaari eest, kuna sellised asjad mind motiveerivadki!" ei pea ta Raua vastu mingit vimma.

Vaata intervjuud Janekiga pärast saadet:

Meenutus saatest: Janek Valgepea tõmbas eelmise esitusega kasvanud pinge veidi leebemaks lauluga "Before It Explodes". "Sa oled nii musikaalne, et nauding oli kuulata seda etteastet, sul on väga hea hääl sügava tooniga pikkade nootide väljavõtmiseks. Väga emotsionaalne, puhas ja täpne esitus!" kiidatis Maarja. "Sa oled selles saates kui Eesti rahva muusikaline test, et kas nad lasevad end petta kuldsetest lokkidest, musklitest ja pagunitest!" arutles Mart ja nimetas Janekit "õrnaks ööbikuks". "Sul on kahtlemata üks meeletult suur pluss ja täpselt sama suur miinus. Sa oled tõenäoliselt selle saate ajaloos parim meeslaulja, aga su miinus on liigne püüdlikkus. Sa jätad pearaamatupidaja mulje, kes vanaema juubelil laulab," oli Mihkel hämmingus.

Vaata intervjuud Janekiga enne saadet: