Janno, palun jaga Marjule soovitusi, kuidas Sinu rolli sisse elada? Kas ta peaks end vaimselt ette valmistama näiteks selleks, et oma särki seljast rebida või on see pigem Nevesise-Janno vemp, mitte Super Hot Cosmos Blues Bandi oma?

Särk maha on Nevesise-Janno vemp jah. Kui Marju särgi maha viskaks... See oleks küll üks päris suur ja imelik segadus, mis sellisest pullist tuleks. Juhtmed ikka täiesti kokku! Mingeid konkreetseid soovitusi on vist võimatu jagada. Ma usun, et Marju saab ise ilusasti hakkama ja teab, mida teeb. Grimmiosakonnaga oleme juba ka infot ja tätokapilte vahetanud. Laenasin saatesse ka kitarri ja jään põnevusega ootama.

Kas Sinu käest luba ka küsiti?

Olin kursis, et olen sel aastal loosirattas ja loomulikult nõus. Pulli peab saama! Kurjust ja pahandusi on niikuinii igal pool jubedalt palju. Suunurgad võiks ikka muhedasti ülespoole hoida, siis on toredam olla.

Mis on Sinu senine kokkupuude Marjuga ja kas olid meelitatud, kui selline staažikas artist teadis, kes Sina selline üldse oled?

Me pole Marjuga vist kordagi elu sees kohtunud. Ei meenu küll. Küllap nüüd tere ikka ütleks, kui kuskil trepil kokku joostes kumbki ei tea, kustpoolt teisest mööduma peaks. Olen meelitatud? Muidugi!

Kas sa ise oleksid nõus selles saates osalema?

Ise osaleksin võib-olla ainult publikus, sest jäljendamine ja kellekski teiseks olemine pole väga minu surin. Palavad tervitused Marjule ja kivi kotti igal juhul. Kahjuks mul endal seda vaatama tulla pole mahti, sest oleme Cosmose plaadimaterjali kallal kõvasti ragistanud ja võib öelda, et põhimõtteliselt on valmis. Et siis tegutsema selle kallal praegu.