Sellega, et saade või konkurendid liiga nõrgad oleks, Tiit kohe kindlasti ei nõustu ning tunnistab, et ei aima kunagi enda võitu.

"Absoluutselt kõik on väga tugevad ja mul endal ei ole kunagi sellist tunnet, et täna paneks kinni, nii hea oli. Kuni lõpuni välja ma ei usu ise seda," tunnistas ta Kroonikale.

Saates kehastas Tiit Raffaella Carrat, kelle olemuse leidmine oli lauljanna sõnul parajalt raske. "Väga, väga raske. Ma tõesti ütlen, et eile õhtul ma olin veidi lootusetus olukorras. Mõtlesin, et seda numbrit ei ole. Mitte ainult minu ja meie õpetajate poolt. Lihtsalt laulu lõpuks ei jaksanud enam laulda, võhmaga oli väga suuri probleeme. Tegin eile öösel ka korralikult trenni. Korterikaaslane, kes on ka laulja, aitas mind väga palju ja õpetas, et kuidas peaksin täpselt süvenema detailidesse. Ühesõnaga väga raske teekond oli."

Saatest hääletati välja Kärt Anton, keda Tiit kogu südamest imetleb. "Kärt on väga, väga andekas. Ta pole saanud veel näidata seda, mida ta päriselt oskab, mis on tema leivanumber. Selle pärast on mul üli kahju, et Kärdiga nii on, sest ta on väga võimekas artist."

Enda isiklikuks lemmikuks pidas Tiit seekord hoopis Norman Salumäed. "Mulle väga meeldis tema energia. Just selle poolest ka, et kuna ma ise tegin ka sellist võhma numbrit, siis temal oli sama. Tegelikult ei ole üldse kerge istuda seal kõrgetel nootidel ja samal ajal hullult annad energiat. Tubli oli, väga äge."