"Need tunded olid just täpselt nii ülevad! Kui arvad, et suudad neid talitseda, siis tegelikult ei suuda. See oli väga emotsionaalne hetk. Õnneks jõudsin kokkuvõtteklipi ajal ennast koguda, kuna kohe oli vaja falsetis laulda ja mul oli hing emotsioonidest kinni," kirjeldas ta oma vahetuid tundmusi.

Ühtlasi tunnistas Arro, et ei pea oma esitust täiuslikuks. "Elaine Page'i kallal noriks küll, need pisinüansid nagu kus oleks võinud vähem vibratot olla ja tämber oli vahepeal teine. Kodus harjutades on frustratsioon, viha ja närvipinge. Kui on hästi tehtud, siis on rõõm!" loetles ta läbi saate kogetud emotsioone.

Grete Lõbu küsimuse peale, mis nüüd edasi saab, nentis Arro, et tal mõtteid on, kuid neist ta veel igaks juhuks ei räägi. "Need mõtted on pikemalt settinud juba, sest ega tuntus ei tulnud finaaliga, vaid olen juba kaks kuud ekraanil olnud ja hakanud tajuma tuntust. Näiteks kui bändiga lähed keikkale, siis varem oli nii, et teeme oma joru ära ja läheme minema. Nüüd hakkas see, et kas pilti ka saab teha...," muigas ta, kirjeldades oma 80ndate muusikat viljeleva ansambli Reminders tegevust ning lisas, et omi lugusid pole plaanis kirjutada, kuna ta pole lihtsalt piisavalt andekas.

Üllatuslikult tunnistas võidukas laulja, et viibis järelpeol vaid tund aega ning küsis seejärel produtsentidelt, kas ta võib koju minna. "Mu piduaeg on ära olnud. Ma olen selles mõttes natuke nagu Tanel Padar. Lastele tuleb eeskuju näidata, kuidas korralik pereisa käitub," nentis ta.