Tänavusel Eesti suurimal rokipeol astuvad üle 50 artisti 9 riigist, festvali avapäeva programmi kroonivad Austraalia beatboxi geenius Dub Fx ja hetkel armastatuim kodumaine artist Ewert and The Two Dragons. Draakonite Rabarocki kontsert on nende sellesuvine ainus festival Eestis, küll aga astuvad üles nad veel 40 Euroopa festivalil. Ewert üllatab Rabarocki publikut laiendatud koosseisu, spetsiaalse programmi ja visuaalse vaatemänguga.

Laupäeval astuvad peaesinejatena lavale inglise punk-ikoon The Stranglers ja Ameerika peorokkar Andrew W.K., kes esitab Rabarockil täispikkuses legendaarse „I Get Wet“ albumi. Samuti esinevad festivali teisel päeval Briti pauer-indi sensatsioon ja megahiti „Dominos“ loojad The Big Pink ning ameerika hardcore-rokkarid The Dwarves.

Esmakordselt Rabarocki ajaloos saab tänavusel festivalil näha kodumaiste luuletajate ja sõnameistrite paremikku, seda Aapo Ilvese kureeritaval Seenelaval: Üles astub rokkivate luuletajate koorekiht eesotsas Karl-Martin Sinijärve, Merca, Contra, Kivisildniku ja paljude teistega.

Loomulikult leiab Rabarocki pikast esinejate nimekirjast ka parimad kodumaised bändid-artistid, teiste seas jõuavad publiku ette Metsatöll, Kosmikud, Genka, Winny Puhh, Kukerpillid, Nevesis, Dramamama, Tenfold Rabbit, Liis Lemsalu.

PRAKTILINE INFO

Telklaager avatakse festivali külalistele 15. juunil kl 11, festivali väravad avatakse kell 15.00. Nagu ikka, palub Rabarock tulirelvad, terariistad, videokaamerad, profifotokad ning koduloomad koju jätta ja võtta kaasa sõbrad, hea tuju ning kummikud. Palume kõigil külalistel jälgida ka asulasisest liikluskorraldust. Festivali kaardi leiad Rabarocki kodulehelt.

Ilmajaam ennustab küll kuiva ja päikselist nädalavahetust, kuid kummikud kuluvad alati marjaks ära, seega ärge jätke neid päikeseprillide kõrval koju. Telklaagris on pesujaamad, avatud on saun.

Spordisõpradest festivalikülalistel on võimalik tutvuda uue ja unikaalse pallimänguga Paf-pall, taaskord on platsil püsti ka jalkatelk, kus kantakse üle Euroopa meistrivõistlusi jalgpallis.

Rabarocki passid on eelmüügis Piletilevis ja Statoilis hinnaga 49€ ning kohapeal festivali väravas hinnaga 50 €. Ühepäeva pilet on eelmüügis hinnaga 30 €, väravas 36 €. Lisaks on kohapeal müügil soodsad päevapiletid 9-15 aastastele hinnaga 10 €. Endiselt on kuni 8 aastastele muusikasõpradele ja kõikidele pensionäridele Rabarock tasuta.

Ainult täna on Piletilevis saadaval supersoodsad autopaketid (5 passi = 100 €)

KIIRED FAKTID

Rabarock 15. ja 16. juunil Järvakandis

5 laval 50 artisti 9 riigist

Peaesinejad Ameerika peorokkar Andrew W.K. ja Inglise punkikoon The Stranglers

Ewert & The Two Dragonsi ainus sellesuvine festarikontsert Eestis
Jalgpallitelk (EM ju käib!)
Festival vihmakindlaks – viiest lavast kolm on telkides.
Rokkivad poeedid Seenelaval

Festivali eribussid Raplast
Suur telklaager
Atraktsioonid suurtele ja väikestele (sh Paf-pall, benji)
Heviaeroobika
Õhukitarristide finaalvõistlus
Õlle hind püsib mullusel tasemel 2.50 €
Raha saab pangabussist
Maanteameti vabatahtlike abil saab testida peojärgselt oma valmidust rooli istumiseks
Kuni 8 aastased tasuta! Kõik pensionärid tasuta!
9-15 aastastele 10 eurosed ühepäevapiletid kohapealt! Ülisoodsad perepaketid.
Passid ja päevapiletid eelmüügis soodsamalt Piletilevi ja Statoili müügipunktides.