Birgit Õigemeel — väriseva häälega maaplika

Eesti esimene superstaar sai eelvoorus küll kolm poolthäält, kuid need olid üsna kõhklevad ja kohtunikud olid kõike muud kui vaimustunud. Birgit suutis end esimest korda nähtavaks laulda alles teatrivoorus, kui Mihkel Raud teatas konkreetselt: “No see Birgit on küll üks superstaar ju!” Heidy Purga kahtles aga veel pikalt ja nentis, et poleks saate vältel iial pakkunud, et lõpuks osutub võitjaks Birgit. Finaalis seisis ta vastamisi Luisa Värgiga, keda kimbutasid paraku hääleprobleemid, kuid sellegipoolest ei arvanud ei rahvas ega kohtunikud, et võit tuli Birgitile kergelt. Siiani veel meenub, kuidas ta andis meeletult võimsa ning rokilikult sünge kontserdi, millega end Eesti rahva südameisse laulis. “See, millise hüppe Birgit 3 kuuga tegi, oli fantastiline ning üheski muusikakoolis sellist asja ei näe,” kinnitab tagasivaatavalt režissöör Jaanus Nõgisto. Birgit ise on tunnistanud, et tundis end eelvoorudes kui väriseva häälega maaplika, mida ta päris kindlasti enam pole.

Jana Kask — eelvoorudest koju saadetud ning tagasi kutsutud

Eesti teise superstaari leidmine oli tõeline Tuhkatriinulugu, kuna Jana Kasele ütlesid Heidy Purga ja Rein Rannap kindla ei, Mihklile meeldis Jana aga algusest peale ning terve saate vältel toetas ja julgustas ta teda lugematuid kordi. Eelvoor oli Jana jaoks aga täpselt sama dramaatiline kui kogu tega järgnev karjäär, päädides sellega, et Jana saadeti koju. Siis saabus aga deus ex machina režissöör Jaanus Nõgisto näol, kes kargas kurjalt kohtunike kallale ja käskis neiu tagasi tuua. “Minul seda klikki ei käinud enne kui päris lõpus,” tunnistab Purga tagantjärele ning kirjutas kollase kaardi Janale välja vägagi krimpsus näoga. “Ma ei tea, mis temast lõpuks saab, aga võib-olla ei peaks ta iga nädal oma mänedžere vallandama…,” muigab Mihkel Raud nüüd tagasivaatavalt ning ei tundu enam Janasse uskuvat nii palju kui varem. Produtsent Alar Kotkas tunnistab delikaatselt, et Janaga koos töötamine on olnud “huvitav”, aga iga nädal toob tujumuutusi ja kannapöördeid, mistõttu pole koostöö Janaga kindlasti selline asi, mis igaühele sobiks.

Ott Lepland — 1.hooajal välja praagitud

Eesti senise edukaima staarisaate võitja Ott Leplandi teekord oli samuti käänuline, kuna ta sai 1.hooajal küll eelvoorudest edasi, kuid teatrivoorus jäi Heidy, Mihkli ja Reinu ühisel nõul Rivo Kingile alla. Ott ei jätnud aga jonni ning tuli 3.hooajal tagasi, olles vahepeal enda hääle ning ka välimusega kõvasti vaeva näinud. Kohtunikud tunnistavad, et nautisid andeka, kuid häbeliku Oti proovilepanekut väga ning ootasid huviga, milleks noormees võimeline on. “Me piinasime ja kiusasime teda üsna pikalt ja ta sai edasi üle noatera,” meenutab Mihkel naerdes ning Rein Rannap sekundeerib talle nentides, et oli Oti üleolekus veendunud juba algusest peale, kuid teemant vajas lihvimist. “Ott Lepland on üks kuradi hea laulja!” põrutab Raud. “Ott on sajandi leid!” lisab Maiken ning terve Eesti rahvas ilmselt nõustub temaga.

Liis Lemsalu — vastasseis Rein Rannapiga

Liis sai kõigist senistest superstaaridest kõige kergemini eelvoorudest läbi ning peaaegu kõik kohtunikud olid ühel nõul, et Liis on ääretult ilus, ääretult andekas ja igati karismaatiline, ainulaadne ja kõik muud ilusad omadussõnad. Oli vaid üks aga… Reinule ei meeldinud Liis absoluutselt ning ta ei tahtnud teda praktiliselt kusagilt edasi lasta. Maarja ja Mihkel tunnistavad, et pidid Reinuga palju võitlema, et tema usku Liisi võimetesse veidigi kasvatada ja lõpuks see ka õnnestus. “Ma kartsin väga, sest mõistsin, et olen laval üksinda ja kõik sõltub vaid minust,” meenutab Liis tagantjärele oma esimesi hetki lavalaudadel ning meenutab, kuidas ta Rein Rannapi kommentaare algusest peale pelgas. See aeg on õnneks nüüd läbi, kui Liis Lemsalu end kellegi ees ebakindlalt peab tundma!