Jungle Fever tähistab oma kaheksandat tegutsemisaastat suure suvelõpupeoga, kus lisaks DJdele-produtsentidele Thing, Dzheimz & Ninja, esinevad Drummie, Raadz, Raul Saaremets ja peo tseremooniameister MC Busta.

“Thing on kõige omapärasema käekirjaga Eesti trummi ja bassi produtsent, kes on juba välismaa tegijatele silma jäänud,” kiidab noort andekat tegijat alternatiivmuusika vanameister Raul Saaremets.

“Olen muusikas olnud lapsepõlvest peale, omaloominguga olen tõsisemalt tegelenud viimased paar aastat. Püüan leida oma saundi ja kruisin vaikselt muusika ja helindite maailmas,” räägib Thing ehk Kristjan Jõgeva oma muusikameisterdamisest ja loomingust, mis on välismaistes spetsialistides juba suurt huvi äratanud.

Jungle Feveril esinevad ühed esimesed Eesti trummi ja bassi produtsendid Dzheimz & Ninja on Probe Recordings plaadifirma alt väljastanud kaks albumit: Probe artistinime alt ilmunud “Gas Mask” ja "Newdancebeat", mis lisaks Eesti Ekspressi nädalaplaadiks valimisele sai häid kiidusõnu nii kodumaistelt kui välismaistelt kriitikutelt.

Eesti oma Ed Rushiks ja Opticaliks tituleeritud Dzheimz ja Ninja esitavad Jungle Feveril omaloomingut ja ka enda lemmiklugusid.Meloodilist, sügavamat ja hingelisemat muusikat pakub armastatud pidudesarja Supreme üks vedajaid DJ Drummie.

Uue põlvkonna värsket kõla kuuled saate Kajatuba juhi ja vana jungle kollektsionääri DJ Raadzi näppude alt ning oma paremiku paneb pulti mängima Jungle Feveri resident DJ, kodumaise trummi ja bassi grand old man Raul Saaremets.

Mikrit valitseb Jungle Feveri toel meheks sirgunud MC Busta.