2010. aastal alustas Getter koostööd plaadifirmaga Moonwalk. Tema debüütsingel „Parim päev”, mille produtseeris Sven Lõhmus, vallutas samal aastal mitmeid Eesti raadiojaamu. Samuti ilmus samanimeline lühialbum. Aasta hiljem võitis Getter Jaani Eesti Laulu Sven Lõhmuse kirjutatud lauluga „Rockefeller Street” ning esindas meie rahvust 56. Eurovisioni lauluvõistlusel. Ta astus üles teises poolfinaalis ning laulis end edasi finaali. Seal pidi küll leppima 24. kohaga. Getter lohutas end faktiga, et oli ületanud kõik teised riigid, kes finaali ei pääsenud.

Mitme näoga artist

Getter Jaani on kaasa teinud ka mitmetes teatritükkides. Näiteks võttis Getter 2010. aastal osa etendusest „Keskkoolimuusikal”. 2013. aastal kehastas ta naispeaosatäitjat Sandyt muusikalis „Grease”. 2016. aastal kehastas Getter Kaari Sillamaa muusikalis „Desiree” nimiosa Eugenie Désirée Claryt. Samuti on Getter osa võtnud mitmest teleprojektist, näiteks „Tantsud tähtedega”, „Väikesed hiiglased” ja „Su nägu kõlab tuttavalt”, kus ta saavutas neljanda koha.

„Chasing Trouble”

2018. aasta kevadel andis Getter välja oma kõige uuema singli, mis kannab pealkirja „Chasing Trouble”. Koostööd tehti Soome laulukirjutajatega. Lugu räägib sellest, kuidas koos armsamaga suudetakse end alati kõiksugustesse jamadesse mässida, kuid kui see äpardustesse sattumine tähendab armastust, siis on ükskõik, mis juhtub. Muusikavideo filmiti New Yorgis, kus käidi koos sõbrannadega reisil.

Vaata uut videot SIIT ning ole kursis Getteri tegemistega Facebookis.

Getter Jaani astub Kuressaare merepäevadel üles 11. augustil kell 19.00 merelaval.
Kuressaare merepäevi toetavad Balbiino, Kuressaare Veevärk, AS Saarte Liinid, OÜ Merinvest, Ouman Eesti OÜ, Kuressaare Hambapolikliinik, Kasearu OÜ.

Merepäevade piletid on müügil PILETILEVIS.

Rohkem infot programmi ja esinejate kohta leiate meie kodulehelt www.merepaevad.ee.

Jaga
Kommentaarid