Lennu kõige viimaseses reas, kiilakas, täis tätoveeritud, pika habemega ning kõrva kohale kirjutatud “Strength“ — nii kirjeldas Liina oma pinginaabrit Arnie’t, kellega peaaegu kohe jutule saadi. Ja kuidas teisiti saakski, kui sõbraliku ja muheda olemisega mehe esimene lause on, et ta läheb oma bossi matustele, kes juhtumisi oli Lemmy.

Tundidepikkusest jutuajamisest selgus, et Arnie on teinud Motörheadile heli viimased 11 aastat, mistõttu on reisimine saanud talle liigagi tavaliseks ja Ameerika Ühendriikides on käimata vaid Alaskal. Kuigi lennata on vaja, siis seda talle teha ei meeldi, kuna lisaks jalgade suremisele on ta sattunud 3 enam-vähem õnnelikku lennuõnnetusse. Ometi on see elu olnud elamist väärt!

“Nüüd on see kõik läbi,” tõdes ta kurvastusega. "Olgugi, et elu jooksul olen teinud heli ka Prodigy’le ja tervele reale muusikutele, oli just Motörhead mu teiseks perekonnaks. Lemmy surm tuli suure üllatusena kõigile, kuigi mis sa ikka sellise elustiiliga mehest ootad. Viski ja koola võib ju viina ja apelsinimahla vastu vahetada, aga suur vahet see enam sisse ei tee,” muigas Arnie realistlikult.

Matustest, mis peetakse kinnises ringis, toimub muuseas otseülekanne, mida saab jälgida SIIT!